poco x3 pro

POCO X3 PRO este flagship killer-ul anului 2021

POCO X3 PRO tocmai a fost lansa și prezintă un set de specificați ce îl întâlnim doar pe telefoane de top. Toate la un preț extrem de mic, ceea ce garantat o să-l facă un flagship killer popular în anul 2021.

Modelul dispune de un display de 6.67” cu o rezoluție de 1080X2400 ce are suport HDR10 și rata de refresh de 120Hz. Pe lângă asta ecranul modelului este și foarte luminos pentru un panou de buget.

Fiind un panou accesibil (în comparație cu ecrane ce le regăsim pe telefoanele de top) este interesant să vedem că acesta are specificațiile tocmai menționate.

Protecția ecranului este iar surprinzătoare. Modelul nu vine cu un model de sticlă no-name din China, ci dispune de o folie Gorilla Glass 6 ce este iar un plus.

Procesorul lui Poco X3 Pro este un Snapdragon 860 ce are la dispoziție între 6 și 8GB de RAM ce depinde de versiunea achiziționată, memoria internă a modelului ajunge până la 256GB ce este de tipul UFS 3.1 cu suport pentru Micro SD.

La 128GB de memorie internă nu știu de ce ai avea nevoie de card Micro SD dar se pare că Poco au decis să includă suportul, ceea ce este bine din punctul meu de vedere.

POCO X3 PRO este flagship killer-ul anului 2021 31

Dar camerele?

Dispune de multiple camere principale, modulele fiind următoarele:

  • Sony IMX 582 F/1.79 PDAF wide
  • 8 MP, F/2.2 ultrawide
  • 2 MP, F/2.4
  • 2 MP senzor de adâncime (pentru modul portret

Senzorul Sony este unul dovedit în a avea o performanță foarte bună, chiar dacă îi lipsește stabilizarea optică și din ce am mai citit în ceea ce privește senzorul acesta va suporta și GCam dacă doriți să aveți parte de o experiență foto mai naturală, fără prea multă procesare. Camera principală suportă HDR și înregistrare la 4K 30FPS cu suport pentru stabilizare prin giroscop.

Camera frontală a modelului are o rezoluție de 20 MP f/2.2 ce suportă HDR și înregistrare la 1080p

Acum la câte componente de top are modelul te-ai așteptat ca rabatul să vină de la baterie, nu?

Ei bine, Poco X3 Pro are o baterie de 5160 mAh și se încarcă rapid la 33W.

Preț Poco X3 Pro de doar 250€ la pre-vânzare

Pentru o perioadă limitată Poco X3 Pro va fi disponibil la prețul de 250€ iar după ce perioada de prevânzare este gata modelul va fi comercializat cu 300€ varianta de 128GB memorie internă și 6GB RAM iar varianta cu 256GB memorie internă și 8GB RAM va fi cu aproximativ 50€ mai mult.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani