Participantii MWC 2015 31
participantii mwc 2015
Participantii MWC 2015 sunt marile corporatii ca: LG, SONY, HTC, SAMSUNG si startup-uri
Ce este MWC?

Mobile World Congress sau MWC pe scurt este una din cele mai mari conventii din industria IT&C. Targul are loc in Barselona, Spania si a fost inaugurat in anul 1987.
La acest eveniment participa companii din intreaga lume unde isi prezinta ultimile tehnologii care urmeaza sa ajunga pe piata consumatorului sau tehnologii ce sunt in dezvoltare/cercetare.
MWC 2015 va avea loc pe data de 2-5 martie in Barselona, Spania.
La editia de anul acesta sunt prezenta companii ca: Samsung, HTC, Sony, LG, Intel, Huawei, Acer, AT&T si asa mai departe. Intreaga lista o puteti vedea aici.

La ce ne putem astepta sa vedem de la participantii MWC 2015:

Samsung cel mai probabil va lansa Galaxy S6. Modelul se presupune ca ar avea un aspect atat fizic cat si software schimbat in totalitate. Pe langa modelul conventional probabil vom vedea si unul cu ecranul curbat numit Galaxy S Edge.
Echipa HTC va lansa si ea propriul cap de serie numit HTC One M9 impreuna cu un frate mai mare a lui M9: HTC One M9 Plus.
Conform surselor este posibil sa vedem si un ceas smart.
Din partea Sony probabil sa vedem anumite modele de telefoane pentru bugete reduse. Sursele relateaza ca Xperia Z4 nu va fi anuntat la MWC 2015.
LG probabil sa anunte un ceas smart cu capacitati GSM. Nu cred LG G4 va fi anuntat la MWC 2015, dar  o sa avem mai multe detalii curand.
Cu cat am sa aflu mai multe informatii referitoare la MWC 2015 am sa updatez aceasta postare.
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani