Optimizari ale memoriei ram pentru Lollipop vor ajunge curand 37

Optimizari ale memoriei ram pentru Lollipop vor ajunge curand

probleme memorie ram lollipop geek chronicles
Android 5.0 are probleme cu memoria ram. Acesta este prezent in versiunile 5.0.0 si 5.0.1 dar update-ul la 5.0.2 promite repararea acestuia. Inconvenientul este ca update-ul nu a ajuns inca la toate dispozitivele si asta ii face pe consumatori nemultumiti.
In ce consta problema mai exact, sistemul in unele circumstante nu stie sa aloce inteligent resursele cauzand oprirea fortata a numitor aplicatii. Acesta preia aplicatia in care esti si o tine in memorie, nu ii da Oprire atunci cand iesi din ea sau sa o hiberneze, ceea ce inseamna ca la un moment dat ramai fara RAM.
Cei care au modelul Nexus 5 spun ca sunt momente cand telefonul se blocheaza complet si necesita restartat ca sa-si revina. Actual nu este update la 5.0.2 pentru Nexus 5(plus alte modele Nexus, Motorola sau LG care nu l-au primit) deci utilizatorii care au versiunile 5.0 si 5.0.1 trebuie sa suporte problema sau sa faca downgrade
Cel mai probabil Google va repara problemele in viitorul update, insa momentan nu se stie cand va fi uploadat pe AOSP.
Daca ai un Nexus si esti deranjat de acesta problema fa un downgrade
Geek Chronicles este si pe facebook! 😀

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles