Oppo R7 si Oppo R7 Plus au fost anuntate

Oppo R7 si Oppo R7 Plus au fost anuntate

oppo r7 plus

Oppo R7 si Oppo R7 Plus au fost facute oficiale de catre companie. Se pot achizitiona acum din China

Zilele trecute compania Oppo a dezvaluit pe Oppo R7 si Oppo R7 Plus in asa fel sa limiteze leak-urile si anticiparea si dupa cum era de asteptat a urma si anuntarea oficiala a telefoanelor.
Oppo tocmai a facut oficiale ultimile modele de smartphone-uri din gama: Oppo R7 si R7 Plus. Telefoanele arata foarte bine si sunt la zi in ceea ce priveste specificatiile.
Modelul Oppo R7 vine cu un display de 5” 1080p, un procesor Snapdragon 615 octa-core de 64BITI impreuna cu 3 GB de RAM. Memoria interna este de 16 GB si iti ofera posibilitatea sa o maresti cu un card MicroSD, camera principala are 13 MP cu f/2.2 si bateria este de 2,320 mAh.
Fratele mai mare Oppo R7 Plus are in mare parte acelasi set de specificatii cu exceptia a cateva.  Ecranul lui R7 Plus este de 6” si bateria este de 4100 mAh. Numai pentru baterie as achizitiona telefonul, nici sa nu mai spun ca aspectul fizic este unul foarte elegant si futuristic.
Ambele telefoane vin cu Color OS 2.1 deasupa si la baza Android 5.1 Lollipop.
Preturile pentru dispozitive sunt urmatoarele, Oppo R7 costa 1620 lei iar modelul R7 Plus 1940 lei ambele pot fi comandate din China incepand de astazi iar pentru Europa se pot achizitiona de la jumatatea lunii Iunie.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani