Oppo R7 si Oppo R7 Plus au fost anuntate 31

Oppo R7 si Oppo R7 Plus au fost anuntate

oppo r7 plus

Oppo R7 si Oppo R7 Plus au fost facute oficiale de catre companie. Se pot achizitiona acum din China

Zilele trecute compania Oppo a dezvaluit pe Oppo R7 si Oppo R7 Plus in asa fel sa limiteze leak-urile si anticiparea si dupa cum era de asteptat a urma si anuntarea oficiala a telefoanelor.
Oppo tocmai a facut oficiale ultimile modele de smartphone-uri din gama: Oppo R7 si R7 Plus. Telefoanele arata foarte bine si sunt la zi in ceea ce priveste specificatiile.
Modelul Oppo R7 vine cu un display de 5” 1080p, un procesor Snapdragon 615 octa-core de 64BITI impreuna cu 3 GB de RAM. Memoria interna este de 16 GB si iti ofera posibilitatea sa o maresti cu un card MicroSD, camera principala are 13 MP cu f/2.2 si bateria este de 2,320 mAh.
Fratele mai mare Oppo R7 Plus are in mare parte acelasi set de specificatii cu exceptia a cateva.  Ecranul lui R7 Plus este de 6” si bateria este de 4100 mAh. Numai pentru baterie as achizitiona telefonul, nici sa nu mai spun ca aspectul fizic este unul foarte elegant si futuristic.
Ambele telefoane vin cu Color OS 2.1 deasupa si la baza Android 5.1 Lollipop.
Preturile pentru dispozitive sunt urmatoarele, Oppo R7 costa 1620 lei iar modelul R7 Plus 1940 lei ambele pot fi comandate din China incepand de astazi iar pentru Europa se pot achizitiona de la jumatatea lunii Iunie.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles