Oppo R7 si Oppo R7 Plus apar in imagini 31

Oppo R7 si Oppo R7 Plus apar in imagini

oppo r7 oppo r7 plus

Oppo R7 si Oppo R7 Plus apar in imagini telefoanele arata superb

Oppo R7 este in atentia presei de cateva saptamani. Multiple informatii referitoare la telefon au fost postate de diferite blog-uri de tech. De la aspectul fizic pana la hardware-ul telefonului dar cu toate acestea nimeni nu stia exact cu arata dispozitivul.
In urma cu putin timp producatorul a postat doua imagini HD cu Oppo R7 si cu Oppo R7 Plus (la al doilea model nu ma asteptam). Cred ca este prima oara atunci cand un producator de telefoane smart dezvaluie dispozitivul inainte de data lansarii lui. Asta nu inseamna ca asta este prezentarea oficiala a modelelor ci mai mult e ca un scurt preview, telefoanele vor avea lansarea pe data de 20 Mai.

oppo r7 oppo r7 plus
Foto: pocketnow

Ambele telefoane au o carcasa integral construita din metal, un ecran fara margini (practic este vorba de o iluzie optica) si tehnologia de incarcare VOOC. Diferentele fizice intre cele doua modele Oppo ar fi camerele, dimensiunea ecranului si camera foto principala (camera foto de pe R7 Plus pare sa fie cu dual LED flash si focus pe baza de laser).
oppo r7 plus oppo r7
Foto: pocketnow

Oricum informatiile complete cu privire la cele doua modele o sa le avem pe data de 20 pana atunci lista de specificatii intra in categoria speculatii ci nu a informatiilor sigure.
Daca vrei informatii sigure cu privire la alte subiecte click AICI. 😀

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani