OnePlus 7T preț, specificații și aspect fizic 31

OnePlus 7T preț, specificații și aspect fizic

OnePlus 7T tocmai a fost lansat oficial în urma unui clip video publicat de companie pe Youtube.

Telefonul după cum era anticipat are specificații de top și un preț pe măsură.

OnePlus 7T preț de 600€ în momentul lansării oficiale, varianta Pro ce va fi lansată ulterior va fi mai scumpă

Modelul are acum 3 camere principale ce sunt menite să îți asiste fotografiile indiferent de situația în care ești pus. Senzorul principal vine cu o rezoluție de 48MP (senzor SOny IMX586) la f/1.6, un obiectiv telefoto de zoom ce are 12MP și ultima cameră un senzor de 16 MP ultrawide ce are un unghi de vizibilitate undeva la 117°.

Camera frontală are

Ecranul lui OnePlus 7T este de tip Amoled cu o rezoluție de 1080 x 2400 px, dimensiunea ecranului este de 6.55” protejat de Gorilla Glass cu certificare HDR10+ și DCI-P3 100%.

Ce mai este de notat la display-ul telefonului este rata de refresh de 90Hz, făcând animațiile super fluide și jocurile mai animate.

Noul procesor Snapdragon 855+ se află în modelul 7T având o performanță foarte similară cu generația trecută, îmbunătățirile fiind mai mult pe partea de eficiență.

OnePlus 7T preț, specificații și aspect fizic 32

Bateria modelului are o capacitate de 3800mAh și suportă ultimul standard de încărcare rapidă al companiei denumit Warp Charge 30T. Practic permite încărcarea telefonului la 30W.

Specificații complete OnePlus 7T click pe butonul de mai jos

Dispozitivul va mai avea o variantă Pro ce se lansează doar în anumite regiuni ale lumii. Varianta Pro va avea un display fără margini, o baterie marginal mai mare, un display de 6.65” și un zoom optic de 3X.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles