OnePlus 7T preț, specificații și aspect fizic

OnePlus 7T preț, specificații și aspect fizic

OnePlus 7T tocmai a fost lansat oficial în urma unui clip video publicat de companie pe Youtube.

Telefonul după cum era anticipat are specificații de top și un preț pe măsură.

OnePlus 7T preț de 600€ în momentul lansării oficiale, varianta Pro ce va fi lansată ulterior va fi mai scumpă

Modelul are acum 3 camere principale ce sunt menite să îți asiste fotografiile indiferent de situația în care ești pus. Senzorul principal vine cu o rezoluție de 48MP (senzor SOny IMX586) la f/1.6, un obiectiv telefoto de zoom ce are 12MP și ultima cameră un senzor de 16 MP ultrawide ce are un unghi de vizibilitate undeva la 117°.

Camera frontală are

Ecranul lui OnePlus 7T este de tip Amoled cu o rezoluție de 1080 x 2400 px, dimensiunea ecranului este de 6.55” protejat de Gorilla Glass cu certificare HDR10+ și DCI-P3 100%.

Ce mai este de notat la display-ul telefonului este rata de refresh de 90Hz, făcând animațiile super fluide și jocurile mai animate.

Noul procesor Snapdragon 855+ se află în modelul 7T având o performanță foarte similară cu generația trecută, îmbunătățirile fiind mai mult pe partea de eficiență.

Bateria modelului are o capacitate de 3800mAh și suportă ultimul standard de încărcare rapidă al companiei denumit Warp Charge 30T. Practic permite încărcarea telefonului la 30W.

Specificații complete OnePlus 7T click pe butonul de mai jos

Dispozitivul va mai avea o variantă Pro ce se lansează doar în anumite regiuni ale lumii. Varianta Pro va avea un display fără margini, o baterie marginal mai mare, un display de 6.65” și un zoom optic de 3X.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani