OnePlus 7 apare in primele imagini randate 31

OnePlus 7 apare in primele imagini randate

OnePlus a devenit un brand extrem de popular in Romania, cel putin in ultimii ani.

Compania s-a remarcat initial prin dispozitivele performante la un pret accesibil, astfel au facut apel la o larga varietate de consumatori.

Mai mult decat atat inovatia si strategia lor violenta de pret a „silit” competitorii sa gaseasca metode alternative de a pune pretul unui dispozitiv si chiar de a lansa noi categorii de telefoane.

In momentul actual OnePlus 6T este telefonul de top al companiei care se comercializeaza la un pret de 550€. Cu aproape 50% mai ieftin decat un model de la Samsung sau Apple. Si cum a trecut deja aproape un an de la lansare, presa si retelele de socializare deja se agita in privinta viitoarei versiuni.

Astfel zilele trecute si-au facut aparitia primele randari cu produsul viitor din gama companiei intitulat OnePlus 7.

OnePlus 7 apare in primele imagini randate 32
FOTO: OnePlus 7

Conform unor randari aparute pe internet ce prezinta telefonul intr-o husa, modelul arata extrem de diferit fata de predecesor.

In primul rand display-ul este fara margini si posibil sa aiba o camera foto frontata cu motoras ce se ridica din carcasa.

Acum sunt 3 module de camera principala. Functionalitatea nu se cunoaste momentan desi se insinueaza posibilitatea disponibilitatii unui senzor de zoom si al unui senzor de unghi larg.

OnePlus 7 apare in primele imagini randate 33
OnePlus 7 apare in primele imagini randate 34
OnePlus 7 apare in primele imagini randate 32

In materie de specificatii ne putem astepta la un Snapdragon 855, antena 5G de conectivitate GSM, nu cred ca vom vedea incarcare wireless dar posibil sa avem parte de standardul nou de incarcare Qualcomm Quickcharge, display Amoled si senzor de amprenta sub display.

Pretul modelului va depasi 550€ in Europa.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles