OnePlus 2 Pret, Specificatii si Aspect 31

OnePlus 2 Pret, Specificatii si Aspect

oneplus 2

OnePlus 2 Pret, Specificatii si Aspect. Telefonul este construit din metal si are senzor de amprenta super rapid.

OnePlus 2 tocmai a fost anuntat de companie. Telefonul arata identic cu leak-urile ce le-am tot vazut saptamanile trecute, ceea ce este bine.
A doua generatie a telefonului OnePlus are sasiu din metal, butoane metalice si senzor de amprenta. Din start iti dai seama de aspectul premium al telefonului si te-ai gandi ca pretul ar fi pe masura insa te inseli.

one plus 2
FOTO: One Plus 2

Specificatiile lui OnePlus 2 sunt: un procesor Snapdragon 810 v2.1, 3GB sau 4GB de RAM LPDDR4, 16GB sau 64GB de memorie interna, display de 5,5” 1080p LCD inCELL, camera principala este de 13MP stabilizata optic cu autofocus prin LASER si o dimensiune a pixelilor de 1.3 µm. Daca vrei sa-ti faci un selfie vei avea in ajutor senzorul de 5MP frontal. Telefonul este dual sim, USB type C, suporta benzile LTE din majoritatea regiunilor si vine cu o baterie de 3300mAh.
Singurul dezavataj major pe care il vad eu la acest gadget este lipsa cip-ului de NFC.

OnePlus spune ca senzorul de citire a amprentei este mult mai rapid ca cel de pe iPhone 6 si Galaxy S6. Butonul de home unde este integrat si senzorul de amprenta nu este unul mecanic ci complet digital, ceea ce il face unic intr-o oarecare masura.
one plus 2
FOTO: OnePlus2 capace

Si ca tot a venit vorba de unic, OnePlus iti pune la dispozitie o gama de capace pentru spatele dispozitivului care le poti inlocuit dupa bunul plac. In asa fel o sa creezi o experienta cu adevarat persoanala si unica. Ce mai are diferit telefonul fata de o parte din modelele competitiei este un buton dedicat pentru a pune telefonul pe silentios, similar celui de la iPhone (care din punctul meu de vedere este super util).
oneplus two
FOTO: OnePlus2

OnePlus 2 este un pachet extrem de convenabil si performant. Aspect premium, componente de ultima generatie si un pret mai mult decat decent. Modelul va fi disponibil cu invitatie de la 11 August (doar in anumite regiuni momentan).
Pretul va fi de 329$ pentru modelul de 16GB si 389$ pentru cel de 64GB.
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles