One Plus anunta ceva pe 20 Aprilie 31

One Plus anunta ceva pe 20 Aprilie

One Plus anunta ceva pe 20 Aprilie

One Plus anunta ceva pe 20 Aprilie. Sa fie vorba de One Plus Two?

Compania Chineza a anuntat pe contul de Facebook ca pe data de 20 Aprilie au o conferinta de presa unde toata lumea este invitata. (ipotetic vorbind)
One Plus anunta ceva pe 20 Aprilie, dar ce? Nu stiu exact ce au de gand sa ne prezinte dar consider ca este posibil sa fie vorba de One Plus Two. (sau cum se va numi succesorul lui One Plus One).
Daca nu vor lansa telefonul acum macar ne vor da o idee despre ce este vorba si la ce ne puteam astepta, asta cel putin in teorie, poate sa fie vorba despre total altceva.
One Plus a facut o miscare similara si cu primul model, au anuntat in Martie ca lucreaza la dispozitiv si l-au lansat in Aprilie ca sa ajunga la consumatori in Iunie.
Succesorul lui One Plus One este anticipat sa aiba urmatoarele specificatii: un Snapdragon 810, 3GB de RAM, camera de 16 MP si o baterie de 3000mAh sau mai mult.
Pretul dispozitivului posibil sa fie o idee mai mare, insa nimeni nu stie exact. Se presupune ca se vor folosi materiale premium in constructia acestuia (metal in carcasa) si trebuiesc acoperite aceste costuri cu un pret mai mare.
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani