Image default
Stiri Stiri telefoane

One Plus anunta ceva pe 20 Aprilie

One Plus anunta ceva pe 20 Aprilie

One Plus anunta ceva pe 20 Aprilie. Sa fie vorba de One Plus Two?

Compania Chineza a anuntat pe contul de Facebook ca pe data de 20 Aprilie au o conferinta de presa unde toata lumea este invitata. (ipotetic vorbind)
One Plus anunta ceva pe 20 Aprilie, dar ce? Nu stiu exact ce au de gand sa ne prezinte dar consider ca este posibil sa fie vorba de One Plus Two. (sau cum se va numi succesorul lui One Plus One).
Daca nu vor lansa telefonul acum macar ne vor da o idee despre ce este vorba si la ce ne puteam astepta, asta cel putin in teorie, poate sa fie vorba despre total altceva.
One Plus a facut o miscare similara si cu primul model, au anuntat in Martie ca lucreaza la dispozitiv si l-au lansat in Aprilie ca sa ajunga la consumatori in Iunie.
Succesorul lui One Plus One este anticipat sa aiba urmatoarele specificatii: un Snapdragon 810, 3GB de RAM, camera de 16 MP si o baterie de 3000mAh sau mai mult.
Pretul dispozitivului posibil sa fie o idee mai mare, insa nimeni nu stie exact. Se presupune ca se vor folosi materiale premium in constructia acestuia (metal in carcasa) si trebuiesc acoperite aceste costuri cu un pret mai mare.
 
 
 

Articole inrudite

Ceasul smart LG Watch Urbane isi face aparitia la #MWC2015

Dan Mutu

Telescop al NASA ce este pur si simplu imens tocmai a fost terminat

Dan Mutu

Meizu MX5 apare in fotografii

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate