O echipa de 200 de angajati Apple lucreaza la o masina 31

O echipa de 200 de angajati Apple lucreaza la o masina

apple lucreaza la o masina

Conform Bloomberg Apple lucreaza la o masina si vor sa o lanseze pana in anul 2020.

Gigantul a format o echipa de aproximativ 200 de persoane care lucreaza la acest proiect. In cei 200 de angajati sunt persoane ce au experienta in robotica si baterii .
Angajatii provin atat de la companii din industria auto cat si din IT&C si datorita incercarii violente de recrutare acum Apple este data in judecata. In anul 2014 prin luna iunie Apple a incercat sa recruteze experti in baterii de la Samsung, LG si Toshiba in incercarile de asi consolida o echipa care sa dezvolte baterii.
Deci situatia este destul de serioasa ! In conditiile in care o masina se proiecteaza cam in 10 ani compania din Cupertino, California vrea sa o termine in 5 ani. Eu nu cred ca va fi o versiune finala ci mai mult un prototip, dar cine stie ce mai pun la cale.
Sunt extrem de curios cum va evolua situatia. Asta in conditiile in care Apple va fi rival direct cu Tesla Motors care deja au un succes remarcabil. Plus ca in 5 ani Testla deja va imbunatatii modelele existente si va implementa tehnologii noi.
Poate in perioada urmatoare o sa apara mai multe informatii referitoare la proiect. 😀
sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles