Audi RS7 Sportback 2020

Nou Audi RS7 Sportback 2020 arată fașcinant

Noul model nu este radical diferit în comparație cu generație pentru 2019 însă vine cu câteva finisaje și îmbunătățiri care îl fac să fie mai agresiv și mai util.

Noul Audi RS7 Sportback a fost lansat oficial de curând și arată incredibil mașina.

Însă ce are noul noul RS7 de la Audi?

Să începem cu motorizarea, Noul RS7 dispune de un V8 bi-turbo de 4.0 litri de tipul TFSI.

Motorul are cam 592 de cai putere și 800 de NM cuplu, astfel propulsează mașina de la 0 la 100km/h în doar 3.6 secunde.

Nou Audi RS7 Sportback 2020 arată fașcinant 31

Chiar dacă generația anterioară avea un motor cu o idee mai mulți cai putere, noul RS7 pentru anul 2020 are mai mult cuplu ce o să ajute mașina la demaraje mult mai violente.

Fiind un motor așa mare acesta are un număr destul de mare de noxe, dar Audi a integrat un sistem nou de filtrare a particulelor nocive.

Dar cu atâta putere, ne mai și oprim, nu?

Frânarea acestei bestii este realizată de discuri ventilate din metal însă este disponibil pe opțiune discuri ceramice, astfel beneficiați de o putere de frânare mai bună și consistentă chiar și la frânări repetate.

Audi RS7 2020

Evacuarea are două variante, una standard și una sport ce îți dă posibilitatea să deschizi sau să limitezi flow-ul gazelor de evacuare astfel poți face acele pocnituri clasice Audi când mașina e accelerată.

Suspensia a primit o actualizare și ea, fiind o idee mai confortabilă dar în același timp nu afectează cu mult performanța mașinii atunci când este condusă mai agresiv. Pentru un plus ce confort aveți o opțiune de upgrade la suspensie la una pe perne de aer, se adaugă puțină greutate însă controlul și dinamica mașinii este îmbunătățită.

Audi RS7 este o mașină destul de lungă, are în jur de 5m lungime însă se controlează foarte bine în spații înguste. De ce? Păi roțile din spate virează câteva grade în direcția opusă celor din față, astfel la viteze mici se manevrează mașina similar ca un autoturism de dimensiuni mult mai mici.

interior audi RS7

Încă o funcție interesantă a modelului este capacitatea de a vira câteva grade cu roțile din spate, astfel în situații unde viteza este mică câștigați puțin unghi de virare.

Interiorul arată ca de obicei incredibil, cu acele două display-uri imense ce-ți permit să controlezi toate funcțiile mașinii. Funcțiile pot fi controlate și prin intermediul intermediul comenzilor de pe volan și sunt afișate pe display-ul frontal unde este vitezometrul.

Anumite părți din interior pot fi schimbate în funcție de dorințele dumneavoastră, atât culoare cât și materialul din care sunt construite, opțiune ce a fost valabilă și pe modele trecute Audi.

În schimb modelul vine standard cu scaune sport menite să te suporte atunci când conduci.

Prețul noului Audi RS7 Sportback va pleca de pe la 120.000€ și va fi disponibil la dealeri în curând.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani