Nokia 3.2 si Nokia 4.2 apar pe un site din India. Lansarea este iminenta 31

Nokia 3.2 si Nokia 4.2 apar pe un site din India. Lansarea este iminenta

Nokia 3.2 si Nokia 4.2 sunt dispozitive de buget meniu adresate persoanelor care nu doresc sa investeasca foarte mult intr-un telefon dar vor cumva sa aiba look-ul si feel-ul unui telefon mult mai scump. Modelele au fost anuntate in cadrul MWC si nu aveam o data exacta pentru lansare, insa destul de multe persoane au devenit interesate de acestea.

Cele doua telefoane Nokia reusesc cumva sa atraga un public, datorita specificatiilor decente si mai ales prin aspect. Au display-uri IPS de peste 6” pentru Nokia 3.2 si peste 5.7” pentru Nokia 4.2 cu notch in partea de sus, camere duale (Nokia 4.2) si o baterii de 4000mAh la Nokia 3.2 si respectiv 3000mAh la Nokia 4.2.

Procesoarele nu sunt ele foarte potente, RAM-ul nu e abundent (2-3GB) insa e de asteptat tinand cont de faptul ca dispozitivele nu vor fi atat de scumpe, deci in pretul lor eu ma mic cum de nu vin cu procesoare dual-core. ?

In fine, recent telefoanele au aparut listate pe un site din India, deci ne putem astepta la o lansare iminenta a dispozitivelor smart.

Acum sunt curios de pretul lor in Romania, mai ales Nokia 3.2 pare un telefon perfect pentru mama. ?

Speculatia actuala ar fi ca telefoanele for avea urmatoarele preturi:

  • Nokia 3.2 pret de 130€
  • Nokia 4.2 pret de 150€

Ah…si ca sa nu uit! Dispozitivele fac parte din programul Android One!

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles