Moto G5 Plus are o camera de 12MP, procesor octa-core 31

Moto G5 Plus are o camera de 12MP, procesor octa-core

Moto G5 Plus

Moto G5 Plus are o camera de 12MP, procesor octa-core si o baterie mare de 3000mAh. Sa fie acesta modelul?

Lenovo a cumparat Motorola in urma putin timo. Compania treptat a integrat divizia mobila Motorola in cadrul brandului Lenovo si pana acum au facut o treaba destul de buna. Chiar daca misiunea pe care si-au asumato nu este tocmai una simpla, au decis sa mentina brandul Moto (pentru o asocierea mai buna  abrandului cu fostul Motorola).
Astfel au aparut dispozitivele Lenovo Moto care pana in momentul de fata au fost destul de interesante ca abordare (ca Moto Z)
Insa se pare ca inca un dispozitiv Moto apare la orizont, de data asta sub forma de leak.
Mai precis este vorba de succesorul lui Moto G4 Plus, adica Moto G5 Plus.
Modelul ar avrea un ecran de 5,2” FULL HD, cu o camera de 12MP ce face focus rapid (tehnologia PDAF cel mai sigur), Radio FM (daca mai intereseaza pe cineva), Nano Sim, senzor de amprenta si NFC impreuna cu o baterie destul de mare care masoara 3000mAh. Bateria suporta tehnologia de incarcare rapida proprietara Lenovo.
Procesorul este unul octa-core de buget mediu, cel mai probabil ne uitam la unul din seria Snapdragon 6XX. Memoria RAM nu se cunoaste exact, dar cel mai probabil va fi de 2 sau 3GB.
Moto G5 Plus are o camera de 12MP, procesor octa-core 32
Cat despre memori interna, nici asta nu stim exact, doar putem sa aproximam (undeva la 16GB sau 32GB cu suport pentru MicroSD).
Acum o buna parte din utilizatorii ce au vazut imaginea nu pot confirma sau infirma daca modelul este exact Moto G5 Plus, insa probabilitatea e destul de mare. Scepticismul vine de la dimensiunea ecranului ce este relativ mica, comparativ cu G4 Plus de anul trecut (avea display de 5,5” FULL HD).
Daca este sa ma intrebati pe mine si eu sunt sceptic. Ideea este ca nu ar avea logica sa microreze dimensiunea ecranului de la un an la altul si modelul sa fie numit tot Plus.
Pana la o confirmare din alta sursa, va trebui mentinuta stirea la stadiul de speculatie.
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani