Moto G 4G, Moto E si Moto X vor primi direct Android 5.1 31

Moto G 4G, Moto E si Moto X vor primi direct Android 5.1

Moto G 4G, Moto E si Moto X vor primi direct Android 5.1 32

Dispozitivele din prima generatie Motorola(Moto X, Moto E, Moto G 4G) primesc update la Android 5.1

Motorola anuntase in urma cu cateva saptamani ca va updata si telefoanele din prima generatie Moto X, Moto E si Moto G 4G la Android Lollipop insa update-ul nu mai aparea.
Dar directorul de software product management David Schuster a mentionat pe pagina pesonala de Google Plus ca telefoanele vor fi updatate direct la Android 5.1 sarind peste Android 5.0.
Pe de o parte este ok ca vei avea pe telefon ultima versiune a sistemului de operare, pe de alta parte nu se stie exact cand update-urile vor fi gata si in ce ordine vor fi lansate.
Motorola este printre singurii producatori carola le pasa de consumatori in ceea ce priveste versiunea de soft ce au pe telefon.
Moto E spre exemplu este un telefon mult mai slab ca Galaxy S3 i9300 si a primit update si la Kitkat 4.4.4 iar curand la Lollipop 5.1.
Asta inseamna sa ai un hardware care este updatabil si sa-ti dai tot interesul ca si telefoanele de buget redus sa primeasca si ele ultima versiune a sistemului de operare.
Oricum, update-ul dupa parerea mea o sa ajunge in maxim 2-3 saptamani pe toate dispozitivele. Cu 2-3 zile in plus sau in minus in functie de regiunea de unde ai cumparat telefonul.
Odata ce incep sa apare OTA-urile am sa va instiintez de inceperea procesului. 😀

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles