Moto G 4G, Moto E si Moto X vor primi direct Android 5.1

Moto G 4G, Moto E si Moto X vor primi direct Android 5.1

Dispozitivele din prima generatie Motorola(Moto X, Moto E, Moto G 4G) primesc update la Android 5.1

Motorola anuntase in urma cu cateva saptamani ca va updata si telefoanele din prima generatie Moto X, Moto E si Moto G 4G la Android Lollipop insa update-ul nu mai aparea.
Dar directorul de software product management David Schuster a mentionat pe pagina pesonala de Google Plus ca telefoanele vor fi updatate direct la Android 5.1 sarind peste Android 5.0.
Pe de o parte este ok ca vei avea pe telefon ultima versiune a sistemului de operare, pe de alta parte nu se stie exact cand update-urile vor fi gata si in ce ordine vor fi lansate.
Motorola este printre singurii producatori carola le pasa de consumatori in ceea ce priveste versiunea de soft ce au pe telefon.
Moto E spre exemplu este un telefon mult mai slab ca Galaxy S3 i9300 si a primit update si la Kitkat 4.4.4 iar curand la Lollipop 5.1.
Asta inseamna sa ai un hardware care este updatabil si sa-ti dai tot interesul ca si telefoanele de buget redus sa primeasca si ele ultima versiune a sistemului de operare.
Oricum, update-ul dupa parerea mea o sa ajunge in maxim 2-3 saptamani pe toate dispozitivele. Cu 2-3 zile in plus sau in minus in functie de regiunea de unde ai cumparat telefonul.
Odata ce incep sa apare OTA-urile am sa va instiintez de inceperea procesului. 😀

sursa

 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani