Image default
Stiri

Monster da in judecata Beats, HTC si pe Dr. Dre

monster da in judecata beats, htc si dr dre

Compania Monster da in judecata Beats, HTC si pe Dr. Dre pentru drepturile tehnologice ale castilor Beats by Dre

Monster a fost in colaborare cu Beats si Dr. Dre in crearea castilor Beats by Dre. Acestia in anul 2008 si-au unit fortele si au lasat primul model de casti.
Conflictul este cauzat de modul in care Monster a fost inlaturat din ecuatia. Beats in colaborare cu HTC ar fi cumparat gama de produse audio de la Dr. Dre intr-un mod fraudulos. Beats ar fi cumparat actiuni la propria companie in asa fel incat sa detina majoritatea si sa se scuteasca de dependenta Monster conform unei clauze contractuale. Asta se intampla dupa ce a facut achizitia cu HTC.
Monster mai mentioneaza faptul ca au fost indusi in eroare, Beats nu a specificat ca ar fi o tranzactie majora care sa se materializeze in urmatorii doi ani.
In principiu Beats nu a comis nimic ilegal in acest context. Acum daca este sa luam in considerare faptul ca Beats era in tratative cu Apple inca din martie 2013 este posibil sa fi incalcat niste clauze.
Apple nu a comentat in acest context datorita implicarii minime pe care au avuto.
Beats trebuie sa dovedeasca nevinovatia in asa fel sa nu sufere sanctiuni.
Ce parere aveti de produsele Beats by Dre? Sunteti posesori de o pereche de casti?

Articole inrudite

Android 6.0.1 Marshmallow pe Samsung Galaxy S5

Dan Mutu

Angajari in RUSIA pentru expeditia pe Luna din anul 2031

Dan Mutu

Demolarea unei cladiri filmata cu o drona

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate