Modelele HTC din 2014 vor avea Sense 7

geek chronciles HTC Sense 7

Sense 7 va fi disponibil pe toate dispozitivele HTC din anul 2014

HTC va lansa in martie sau aprilie noul HTC M9 nume de cod: Hima. Insa toate informatiile care le stim in momentul de fata despre dispozitiv sunt zvonuri in legatura cu parea de hardware. In ceea ce priveste versiune noua de Sense nu stiam nimic, pana si HTC M9 credeam ca va veni cu Sense 6.
Lucrurile s-au mai luminat, aparent modele producatorului din 2014 vor primi android 5.0 cu Sense 7 pana cel tarziu luna Mai a anului 2015, insa este posibil ca sa vedem primele build-uri sau previews chiar in urmatoarele saptamani.
Acest lucru este o premiera! In toate cazurile in care un producator lansa un nou dispozitiv flagship, acesta venea cu versiunea noua a sistemului de operare Google impreuna cu setarile indivituale implementate de producator. Nu vedeam ce este nou inaintea evenimentului de lansare, dar HTC vrea sa faca lucrurile diferit.
Chiar imi place sa vad cum HTC incearca sa schimbe rutina in ceea ce priveste modul cum abordeaza piata de dispozitive inteligente. Initiativele companiei s-au dovedit a fi de succes in anul 2014 si asta o reflecta cifrele la finalul anului .
Sunt curios Sense 7 cu ce va veni inovativ si ce design va fi abordat cu viitorul cap de serie.
Vrei să citești mai multe? CLICK AICI
sursa: pocketnow

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani