Image default
Tutoriale Tutoriale Android

Mod de siguranta Samsung: La ce ajuta si cum ies din el?

Mod de siguranta Samsung: La ce ajuta si cum ies din el?

Samsung este unul din cei mai mari producatori de electronice din lumea.
Nu stiu, mai e cazul sa fac acesta remarca?
Eu cred ca deja am ajuns in punctul in care brand-ul are un renume international foarte bine batutut in cuie.
In principal popularitatea a fost adusa la acest prag de catre divizia mobila a companiei, mai precis telefoanele mobile.
Telefoanele mobile Samsung sunt unele din cele mai populare dispozitive cu Android, asta datorita varietatii de modele disponibile si a calitatii bune a produselor.
Interfata software nu este una din cele mai agreate, insa cu timpul a fost perfectionata gradual oferind per total o experienta completa.
Si ca tot veni vorba de interata software, dupa cum prea bine stii, uneori telefonul incepe sa se miste ciudat sau sa consume foarte multa baterie.
Nu este neaparat o problema a telefoanelor Samsung, insa interfata TouchWiz este cunoscuta de foarte mult timp ca fiind una cu delay.
Iar uneori cand situatia scapa de sub control (nu stii de ce bateria scade asa rapid, aplicatii dau crash si asa mai departe) trebuie sa intrii in Safe Mode pentru a diagnostica problema (cand este in Safe Mode in coltul din stanga jos apare starea sistemului de operare)
Practic Safe Mode-ul este un mod de siguranta Samsung care permite utilizatorului experimentat si personalului de service sa booteze telefonul intr-un mod de siguranta care incarca doar aplicatiile esentiale ale telefonului.
Astfel pot fi depistate mai usor anumite probleme de software.
Insa sa presupunem ca te-ai trezit logat in acest mod de siguranta Samsung, cum iesi din el? (ca sa intri in Safe Mode: inchide telefonul, apoi deschide-l iar cand ai vazut primul logo pe ecran tine aparat volum jos pana se deschide)

Ca sa iesi din respectivul mod de siguranta Samsung este foarte simplu!
Practic sunt doua metode, acestea functioneaza si pe modelele mai vechi de Samsung.

Metoda 1

  • Inchizi telefonul sau il restartezi, fara sa mai respecti pasii de boot mod de siguranta Samsung

Metoda 2

  • In bara de notificari o sa ai o avertizare in care iti este specificat ca esti in modul de siguranta Samsung. Dai click pe notificare apoi apesi ok ca sa restartezi modelul.

 
Sper ca am clarificat nelamuririle legate de Safe Mode-ul Samsung.
In caz de intampini dificultati poti sa ma contactezi oricand pe pagina de Facebook Geek Chronicles.
 
 
 
 
 
 

Articole inrudite

Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

close-link