miui 11

MIUI 11 va fi un OS unic si nou conform spuselor Xiaomi

MIUI 11 va fi „un OS unic si nou” conform spuselor oficialilor Xiaomi in cadrul Xiaomi MIUI Core Experience Annual Meeting

Compania Xiaomi tine anual o conferinta unde prezinta perspectiva de viitor a experientei software MIUI si la ce se pot astepta utilizatorii si dezvoltatorii de la noua interfata grafica dezvoltata de companie deasupra sistemului de operare Android.
Momentan untima versiune de MIUI este 10 si in prezent aceasta este disponibila pe cateva zeci de dispozitive Xiaomi in mod oficial si neoficial. Chiar daca MIUI 10 nu a ajuns complet la maturitate compania a dat startul dezvoltarii noi versiuni MIUI intituata „MIUI 11”.
Noul sistem de operare MIUI va fi mai rapid decat predecesorul si cel mai probabil va avea cateva functii noi menite sa usureze si sa fluidizeze experienta de utilizare, fir prin procedee de actualizare a interfetei grafice fie cu ajutorul inteligentei artificiale.
Nu stim alte detalii specifice despre sistemul de operare in momentul de fata.

MIUI 11 va fi un OS unic si nou conform spuselor Xiaomi 31
SURSA: GSMARENA

Voi ce parere aveti, va fi MIUI 11 cu mult mai performant decat versiunea actuala?

sursa        via

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani