Acasă Stiri Meizu a vantul 100.000 de modele M1 in cateva secunde

Meizu a vantul 100.000 de modele M1 in cateva secunde

de către Dan Mutu

meizu m1
Eu in urma cu cateva luni eram foarte sceptic in privinta telefoanelor care provin de la producatori asiatici.
Adica nu consideram ca dispozitivele ce sunt facute special pentru piata din China indeplinesc standardele de calitate si copyright din Europa. Insa opinia mea s-a schimbat dupa ce am butonat un Meizu MX3, nu in totalitate s-a schimbat, ci am inceput sa accept faptul ca le pasa de consumatori si companiilor ce produc gadgeturi special pentru Asia sau mai bine spus, produceau.
Meizu este una din acestea. Eu eram sceptic in privinta lor datorita faptului ca imprumuta elemente de design de la Apple. Pentru unii asta nu este o problema, insa pe mine ma deranjeaza putin, dar nu trebuie sa neglijam faptul ca telefoanele lor sunt destul de solid construite si au un aspect premium.
Meizu M1 este unul din modelele ce a fost catalogat ca o „copie fidela iPhone 5c” si cam asa este din anumite puncte de vedere. Insa ce este de subliniat este pretul si ce primesti pentru el. Telefonul costa in jur de 360lei dar are un ecran de 5”, 1gb de ram si procesor quad-core.
Saptamana trecuta cand Meizu M1 a fost pus in vanzare stocul de 100.000 de telefoane s-a epuizat in 60 de secunde.
Situatia nu este diferita fata de ieri cand Meizu a re-pus in vanzare 100.000 de modele M1, aceastea au disparut in mai putin de 1 minut.
Eu sincer ma bucur pentru ei. Este extrem de bine ca au reusit sa ofere un telefon cu componente decente la un pret rezonabil insa ar fi bine sa inoveze mai mult in materie de design.
Meizu a vantul 100.000 de modele M1 in cateva secunde 139
In China, India si unde mai comercializeaza telefoanele nu sunt legile de copyright asa de stricte, in schimb daca vor sa penetreze piata de desfacere din vest trebuie sa faca ceva in materie de design, sa vina cu ceva unic.
Poate par putin absurd, dar cum am mai spus si in alte articole, trebuie sa aduci ceva unic pe masa ca sa fii remarcat. Ei au fost remarcati prin pret si faptul ca au copiat, pretul este ok dar nu si design-ul…in fine.
Poate pana la sfarsitul anului o sa vedem telefoane Meizu si in Romania, cine stie? 😀
sursa
 

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani