Meizu MX5 Pro: Camera de 41MP si procesor Samsung 37

Meizu MX5 Pro: Camera de 41MP si procesor Samsung

miezu mx5 pro

Meizu MX5 Pro: Camera de 41MP, procesor Samsung, o baterie mostru si sa nu mai vorbim de pret

Meizu MX5 este unul din cele mai populare modele ale producatorului Chinez.
Telefonul are un ecran de 5,5” IPS 1080p, procesor  Helio X10 (echivalentul  Snapdragon 810) , 3GB de RAM, camera principala de 20,7MP F2.2 si o baterie de 3150mAh. Un telefon extrem de performant si cu un pret destul de modest.
Insa Meizu s-a gandit sa aduca un plus modelului MX5 si acel plus se numeste Meizu MX5 Pro. 
Zvonurile spun ca telefonul va avea un ecran de 5,5” 2k IPS, cu un procesor Samsung 14nm FiNFET (similar cu cel de pe Galaxy S6), 3GB  de RAM, o camera frontala de 13MP si cea principala de 41MP cu o baterie de 4100mAh. Bateria ar avea o autonimie de 1 zi jumatate de utilizare intensa.
MX5 Pro va mai dispune de 32GB memorie interna si Android 5.1 ca sistem de operare.
Acum vei spune: „Ok Dan! Dar la ce specificatii are va costa peste 700$!”
Insa nu esti aproape de adevar. Meizu MX5 Pro are un pret estimat de 483$ si sincer sa fiu mi se pare unul extrem de convenabil pentru ceea ce primesti.
Telefon calitativ cu camera de 41MP, procesor solid, baterie de 4100mAh si carcasa din metal la sub 500$ nu stiu daca mai gasesti.
Momentan nu stim cert daca acestea vor fi specificatiile cu adevarat (insa sansele sunt destul de mari sa se confirme) si nici disponibilitatea.
Insa daca neaparat vrei un telefon calitativ, performant si cu un pret bun Meizu MX5 este disponibil.
Ar trebui sa te grabesti, momentan este un discount de 59% pe o perioada limitata.
Transportul este gratuit! 🙂
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_203836.html”]Cumpara un Meizu MX5[/button]
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles