LG Watch Urbane apare intr-un teaser 31

LG Watch Urbane apare intr-un teaser

LG Watch Urbane
LG Watch Urbane este raspunsul celor de la LG pentru ceasul smart cu look preamium. Ceasul are o carcasa din metal si vine cu sistemul de operare Android Wear (mai este o versiune ce are LTE si vine cu WebOS). Insa de la MWC 2015 nu am mai auzit nimic legat de acest model.
Recend Google a anuntat ca modelul va fi primul ce va avea noua versiune de Android Wear (asta datorita WIFI-ului integrat) si la scurt timp a aparut un teaser postat de LG care arata ceasul in diferite ipostaze in Barcelona.
In clip nu sunt dezvaluite alte detalii legate de LG Watch Urbane dar ceasul dupa cum am vazut si la MWC arata superb, mai ales cand se face intuneric afara, display-ul chiar sare in evidenta.
Ecranul P-Oled al ceasului este o adevarata capodopera tehnologica, imi place luminozitatea ce o are si contrastul, dar pana nu vom vedea o recenzie in adevaratul sens al cuvantului este greu sa fim analitici.
Specificatiile LG Watch Urbane sunt:  display P-Oled de 1,3” 320×320 cu o densitate a pixelilor de 348, procesor Snapdragon 400 la 1.2ghz, 1gb de ram si 4GB de memorie interna, WIFI g/b/n, Bluetooth 4.0, GPS, NFC si o baterie de 700mAh pentru modelul LTE si respectiv 300mAh pentru cel 3G.

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles