LG Watch Urbane apare intr-un teaser

LG Watch Urbane
LG Watch Urbane este raspunsul celor de la LG pentru ceasul smart cu look preamium. Ceasul are o carcasa din metal si vine cu sistemul de operare Android Wear (mai este o versiune ce are LTE si vine cu WebOS). Insa de la MWC 2015 nu am mai auzit nimic legat de acest model.
Recend Google a anuntat ca modelul va fi primul ce va avea noua versiune de Android Wear (asta datorita WIFI-ului integrat) si la scurt timp a aparut un teaser postat de LG care arata ceasul in diferite ipostaze in Barcelona.
In clip nu sunt dezvaluite alte detalii legate de LG Watch Urbane dar ceasul dupa cum am vazut si la MWC arata superb, mai ales cand se face intuneric afara, display-ul chiar sare in evidenta.
Ecranul P-Oled al ceasului este o adevarata capodopera tehnologica, imi place luminozitatea ce o are si contrastul, dar pana nu vom vedea o recenzie in adevaratul sens al cuvantului este greu sa fim analitici.
Specificatiile LG Watch Urbane sunt:  display P-Oled de 1,3” 320×320 cu o densitate a pixelilor de 348, procesor Snapdragon 400 la 1.2ghz, 1gb de ram si 4GB de memorie interna, WIFI g/b/n, Bluetooth 4.0, GPS, NFC si o baterie de 700mAh pentru modelul LTE si respectiv 300mAh pentru cel 3G.

sursa

 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani