LG G4 Stylus si LG G4c au fost anuntate de companie 31

LG G4 Stylus si LG G4c au fost anuntate de companie

lg g4 stylus lg g4c

LG G4 Stylus si LG G4c sunt doua telefoane de buget redus care se aseamana cu fratele mai mare LG G4

LG tocmai a ajuntat modelul LG G4. Telefonul este extrem de performant si ofera o larga varietate de functii si optiuni, unele nu sunt prezente pe dispozitivele concurentei si asta ii confera un avantaj.
Insa modelul vine la anumit pret si multi dintre noi nu am fi dispusi sa platim 600$-700$ pentru un telefon, insa este o cale de mijloc.
LG tocmai a anuntat doua dispozitive ce vor completa gama G4, este vorba despre LG G4 Stylus si LG G4c.
Specificatiile telefoanelor dupa cum era de asteptat nu sunt deloc comparabile cu a lui LG G4. Modelele sunt dispozitive pentru cei cu bugete reduse care vor aspectul si intr-o oarecare masura din performanta lui G4 la un pret modest.

lg g4 stylus
Foto: LG G4 Stylus

LG G4 Stylus are un ecran de 5,7” 720p si suporta stylus-ul LG Rubberdium , Procesor Quad-Core de 1,2GHz pe modelul 4G si Octa-Core de 1,4GHz pe cel 3G, are 1 GB de RAM, 8 GB memorie interna cu suport pentru card MicroSD, o camera principala de 8 MP sau 13 MP in functie daca cumperi modelul cu 3G sau 4G iar Laser Focus este disponibil. Telefonul are WIFI g/b/n, Bluetooth 4.1, NFC si o baterie de 3000 mAh.
lg g4c
Foto: LG G4c

Modelul mai mic ca dimensiuni LG G4c care un display de 5,5” 720p, Procesorul este un Quad-Core la 1,2GHz, camera de 8 MP fara focus cu laser si o baterie de 254o mAh in rest specificatiile raman aceleasi ca a lui Lg G4 Stylus.
LG nu a furnizat alte detalii in ceea ce priveste pretul sau disponibilitatea insa vor fi dezvaluite curand.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles