Lenovo Vibe Shot vrea sa fie camera ta foto portabila #MWC2015 31

Lenovo Vibe Shot vrea sa fie camera ta foto portabila #MWC2015

Lenovo Vibe Shot
Lenovo a anuntat la MWC 2015 telefon Levono Vibe Shot care vrea sa ia locul camerei tale foto personale.
Acum nu va imaginati ca telefonul poate sa concureze cu un DSLR, insa poate fi mai performant ca multe camere de buzunar ce sunt in momentul de fata pe piata. Singurul minus major in ceea ce priveste camera telefonului este absenta zoom-ului optic, cum dispozitivul vrea sa fie inlocuitorul camerai foto, fara zoom optic acesta nu este decat un smartphone cu o camera foto buna.
Lenovo Vibe Shot ara carcasa din metal si spatele este colorat in doua nuante, astfel creeaza impresia de camera foto si are butoane dedicate fotografiei pe carcasa. (comutare mod automat/manual, buton de declansare)
Lenovo Vibe Shot
Specificatiile Lenovo Vibe Shot sunt: display de 5” IPS 1080p cu o densitate a pixelilor de 441 si protejat de Gorilla Glass 3, Snapdragon 615 ce are 4 procesoare Cortex-A53 la 1.7ghz si 4 Cortex-A53 la 1.0ghz, 3GB de RAM, memorie interna de 32GB si suporta card MicroSD pana la 128GB, camera foto proncipala este de 16MP cu stabilizare optica si triplu flash LED iar cea frontala de 8MP, Wifi g/b/n/ac, Bluetooth 4.1, GPS cu A-GPS, telefonul suporta LTE si este dual-sim cu cartala nano sim si nu in ultimul rand bateria de 2900mAh.
Telefonul va fi disponibil in 3 culori: gri, negru, rosu . Va putea fi achizitionat incepand cu luna Iunie a anului 2015.
Lenovo Vibe Shot

sursa  via

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles