Lenovo lanseaza un telefon cu Cyanogenmod

Lenovo lanseaza un telefon cu Cyanogenmod ZUK Z1

Lenovo este un brand destul de respectat in Europa si America.
Compania a inceput sa capteze popularitate odata cu achizitia diviziei de computere IBM si diviziei mobile Motorola.
Produsele companiei, dupa cum este de asteptat, sunt calitative si la preturi destul de competitive.
Compania chineza produce o larga gama de electronice, cel mai populare sunt laptopurile si telefoanele mobile. (era de asteptat)
In privinta laptopurilor este seria Thinkpad pentru business, modele pentru bugete reduse si respectiv pentru gameri.
La capitolul telefoane mobile seria Vibe este cea mai populara, se comercializeaza chiar si in tara la noi. Gama este mult mai larga si o puteti gasi aici.
Corporatia cu renume mondial nu era satisfacuta cu gama existenta de telefoane si au decis sa lanseze un model dedicat celor care isi utilizeaza telefonul intens si vor performanta din telefonul mobil.

lenovo cu cyanogenmod
SURSA: gsmarena

Asa a luat nastere Lenovo ZUK Z1!
Telefonul are un ecran de 5,5” 1080p IPS cu fidelitate sporita la culori si foarte luminos in rezele directe ale soarelui.
telefon lenovo cu cyanogenmod
SURSA: gsmarena

Procesorul si placa video sunt integrate in cipul Snapdragon 801 ce are o frecventa de procesare de 2,5 GHz. Ram-ul sta extrem de bine la 3GB si memoria interna e de 64GB (fara MicroSD).
Senzorul principal de imagine este un SONY IMX 214 cu stabilizare optica si are o rezolutie de 13MP, cel frontal are 8MP(posibil sa fie wide).
lenovo zuk z1
SURSA: gsmarena

Este compatibil cu retelele 3G/4G din Romania si bateria este de 4100mAh incarcanduse la 2A 5V prin intermediul unui cablu USB 3.1(Tip C).
Nu stiu exact daca modelul are NFC (daca te intereseaza asta) insa dispune de senzor de amprenta pentru o securitate sporita.
Sistemul de operare este o versiune personalizata de Cyanogenmod 12.1 care va fi updatata curand la Android 6.0 Marshmallow.
Era sa uit, carcasa este construita integral din metal (numai spatele si fata nu).
lenovo zuk cyanogenmod
SURSA: gsmarena

Telefonul abia a fost lansat si se comercializeaza cu 300$ (in China).
Ai posibilitatea sa-l cumperi cu 280$ daca intrii pe data de 26 octombrie 2015 aici. Oferta e limitat!
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.everbuying.net/product1080040.html”]Detalii aici![/button]

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles