Lenovo inregistreaza venituri record pentru anul trecut 31

Lenovo inregistreaza venituri record pentru anul trecut

Lenovo e una din cele mai cunoscute companii din lume producatoare de laptopuri, dispozitive smart si solutii pentru business.

Chiar daca gigantul nu apare atat de des prin articolele blog-urilor de tech se pare ca o duce foarte bine din punct de vedere financiar.

Lenovo a inregistrat venituri record pentru anul 2018 si inceputul lui 2019.

In urma unui raport publicat pe site-ul lor Lenovo are venituri cumulate de 51 miliarde de $, aceastea fiind intr-o crestere procentuala de 12.5% de la an la an iar sursele de venit au ajuns la 597 milioane de $.

Veniturile record ale companiei se datoreaza schimbarii in strategia de abordare a pietelor in care activeaza

Datorita inovatiei constate si a implicarii Lenovo este in momentul de fata compania nr. 1 producatoare de solutii de computing (laptopuri in linii mari).

Mai mult decat atat compania a inceput sa profite de achizitia Motorola si x86, acestea incep usor usor sa fie profitabile si sa creasca in valoare.

Lenovo este una din companiile din Fortune 500 avand peste 57.000 de angajati la nivel global si opereaza in 180 regiuni din lume.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani