Image default
Stiri Stiri tech

Lenovo inregistreaza venituri record pentru anul trecut

Lenovo e una din cele mai cunoscute companii din lume producatoare de laptopuri, dispozitive smart si solutii pentru business.

Chiar daca gigantul nu apare atat de des prin articolele blog-urilor de tech se pare ca o duce foarte bine din punct de vedere financiar.

Lenovo a inregistrat venituri record pentru anul 2018 si inceputul lui 2019.

In urma unui raport publicat pe site-ul lor Lenovo are venituri cumulate de 51 miliarde de $, aceastea fiind intr-o crestere procentuala de 12.5% de la an la an iar sursele de venit au ajuns la 597 milioane de $.

Veniturile record ale companiei se datoreaza schimbarii in strategia de abordare a pietelor in care activeaza

Datorita inovatiei constate si a implicarii Lenovo este in momentul de fata compania nr. 1 producatoare de solutii de computing (laptopuri in linii mari).

Mai mult decat atat compania a inceput sa profite de achizitia Motorola si x86, acestea incep usor usor sa fie profitabile si sa creasca in valoare.

Lenovo este una din companiile din Fortune 500 avand peste 57.000 de angajati la nivel global si opereaza in 180 regiuni din lume.

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me