Leak Samsung SM-G430 31

Leak Samsung SM-G430

samsung sm-g430 leak geek chronicles

Galaxy SM-G430 apare pe site-ul Samsung

Echipa SamMobile a reusit sa mai intercepteze un dispozitiv care este pe cale de a fi prezentat la CES 2015 (cred). Acesta are numele de cod: SM-G430. Un display de 5.5” 1080p, procesorul va avea o frecventa de 2.5ghz cel mai probabil este unul din seria Snapdragon, ram cred ca in jur de 1.5gb-2gb .
Camera cred ca va fi una de 13MP cea principala si cea secundara de 1.3MP-2MP despre baterie nu stiu ce sa zic, probabil o valoare apropiata de 3000mAH sau mai mult, luand in considerare display-ul.
Ce se mai stie concret este ca sistemul de operare va fi android 4.4 kitkat.
Leak Samsung SM-G430 32
Informatii concrete sunt destul de putine si aprecierile sunt oarecum limitate de faptul ca nu stim pentru ce buget se adreseaza telefonul. Previziunile mele au fost bazate pe faptul ca display-ul este unul cu o rezolutie mare deci telefonul ar fi incadrat in sectiunea mid-high end plus procesorul care este relativ nou aparut.(acelasi de pe Galaxy S5)
Dar cine stie, poate acel display face parte dintr-o varianta mai noua low cost si procesorul nu este din gama Snapdragon.
Am sa va tin la curent cu ce informatii voi mai afla pe parcurs.
Like paginii de facebook! 😀

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani