Image default

samsung sm-g430 leak geek chronicles

Galaxy SM-G430 apare pe site-ul Samsung

Echipa SamMobile a reusit sa mai intercepteze un dispozitiv care este pe cale de a fi prezentat la CES 2015 (cred). Acesta are numele de cod: SM-G430. Un display de 5.5” 1080p, procesorul va avea o frecventa de 2.5ghz cel mai probabil este unul din seria Snapdragon, ram cred ca in jur de 1.5gb-2gb .
Camera cred ca va fi una de 13MP cea principala si cea secundara de 1.3MP-2MP despre baterie nu stiu ce sa zic, probabil o valoare apropiata de 3000mAH sau mai mult, luand in considerare display-ul.
Ce se mai stie concret este ca sistemul de operare va fi android 4.4 kitkat.

Informatii concrete sunt destul de putine si aprecierile sunt oarecum limitate de faptul ca nu stim pentru ce buget se adreseaza telefonul. Previziunile mele au fost bazate pe faptul ca display-ul este unul cu o rezolutie mare deci telefonul ar fi incadrat in sectiunea mid-high end plus procesorul care este relativ nou aparut.(acelasi de pe Galaxy S5)
Dar cine stie, poate acel display face parte dintr-o varianta mai noua low cost si procesorul nu este din gama Snapdragon.
Am sa va tin la curent cu ce informatii voi mai afla pe parcurs.
Like paginii de facebook! 😀

Articole inrudite

Samsung Galaxy A5 2016 si A7 2016 au aparut pe internet

Dan Mutu

Telefonul pliabil Samsung poate deveni o realitate pana la urma

Dan Mutu

iPhone ca placuta de frana. Oare va opri masina?

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate