Laptopul viitorului va arata ceva de genul 31

Laptopul viitorului va arata ceva de genul

Traim in perioada in care ecranele pliabile deja sunt mandatorii parca, cel putin pe dispozitivele de top de la companii precum Samsung sau Huawei.

Chiar daca tehnologia abia acum intra in sectorul consumatorilor aceasta exista de ceva timp in diferite forme si treptat a fost optimizata pentru a scade costurile de productie si spori durabilitatea.

Si se pare ca mai devreme decat am crede o sa vedem si laptopuri care au ecrane pliabile.

Lenovo a prezentat in urca cu putin timp un laptop din seria Thinkpad ce este la rang de prototip, avand un display care se pliaza.

Atunci cand stai in pat si vrea sa te uiti la un clip video de exemplu il poti lasa in modul tableta iar cand esti pus pe treaba il pliezi si automat au o tastatura touch.

Prototipul are un display LG cu rezolutie 2K cu o diagonala de 13.3” si poate functiona cu Windows ca sistem de operare.

Este un concept super interesant mai ales pentru tablete care pana in momentul de fata nu putem spune ca au acaparat piata asa cum se anticipa.

Momentan nu avem o data exacta pentru lansare insa daca e sa banuiesc eu, posibil ca in urmatorii de 2-3 ani deja sa avem primul produs de acest gen pe piata. (unde prin 2020 o sa avem specificatii mai detaliate)

Pretul posibil sa fie in jur de 1500$.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani