Lanterna pe telefon instaland aceasta aplicatie GRATUITA 31

Lanterna pe telefon instaland aceasta aplicatie GRATUITA

Lanterna pe telefon

Lanterna pe telefon instaland aceasta aplicatie GRATUITA

Majoritatea telefoanelor din ziua de azi vin cu un blit. Acesta joaca un rol extrem de important in captarea momentelor speciale cu ajutorul camerei modelului atunci cand luminozitatea din mediu nu este tocmai ideala.
De cele mai multe ori fotografiile cu flash nu sunt ele cele mai reusite (zic din propria experienta), insa iti ofera lumina necesara pentru a vedea in intuneric, cat sa va vedeti fetele in club. ?
Si apropo de vazut in intuneric, mai exista o intrebuintare a flashului, una destul de populara intre posesorii de smartphone.
Mai precis poti sa-ti faci o lanterna pe telefon cu ajutorul flashului.

Simplu si foarte folositor in foarte multe circumstante.

Insa din nefericire, o parte din producatorii de telefoane smart cu Android nu includ lanterna pe telefon din motive ce numai ei le stiu.
Dar din fericire sunt optiuni pe internet ce sunt menite sa ne satisfaca nevoile.
Drept urmare am sa va recomand o aplicatie de lanterna pentru Android ce o folosesc de foarte mult timp.
Pentru iOS nu am sa fac o recomandare, desi sunt destule aplicatii in Magazin, insa sistemul de operare are lanterna inclusa.
Aplicatia de lanterna pe telefon se numeste Super Bright LED Flashlight si face exact ce spune dezvoltatorul: se utilizeaza de flashul telefonului pentru a face lumina.

Aplicatia mai are o functie pe langa cea de lanterna. Poate sa face ledul sa clipeasca foarte rapid, astfel transmitand un semal S.O.S, pentru situatiile in care esti pus in pericol.
Descarca aplicatia pe telefonul tau cu Android
Este simpla, foarte usor de utilizat si nu promite sa faca altceva decat scrie in descrierea ei.
Ca si ca tot veni vorba de facut lumina cu telefonul, tu ce aplicatie de lanterna pe telefon folosesti? Cea interna sau una din Magazinul Play?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles