[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
lanterna telefon

Lanterna pe Samsung cu ajutorul acestei aplicatii din Play Store

Lanterna pe Samsung cu ajutorul acestei aplicatii din Play Store 55

Lanterna pe Samsung cu ajutorul acestei aplicatii din Play Store

Sunt o multime de aplicatii in Magazinul Play. Aplicatii ce in unele circumstante nici tu nu stii daca au o utilitate practica sau nu (serios! daca te pui sa intrii in adancurile obscure ale Store-ului o sa ajungi la concluzia ca unele persoanele se plictisesc extraordinar de mult ? ).
De asta cred ca pana in ziua de azi sunt zeci de tipuri de aplicatii care iti ajuta viata una mai semnificativ ca alta.
Ce nu putem sa negam este faptul ca anumiti dezvoltatori au niste idei foarte interesante ce chiar au o utilitate practica atunci cand sunt inglobate intr-o aplicatie de mobil.
Una din aceste aplicatii mega practice este lanterna pe telefon.
Ce-i drept sunt multi producatori de telefoane mobile ce includ lanterna pe telefon fara sa mai fii nevoit sa descarci o aplicatie din Magazinul Play.
Insa daca ai un model te telefon mai vechi sau o alta versiune de soft, exista posibilitatea ca aceasta sa nu se regaseasca. Acest lucru este cel mai des intalnit uneori pe modelele de telefoane ce sunt facute pentru Asia.

Instalare lanterna Samsung in doar cateva secunde

In acest articol am sa va prezint o aplicatie de mobil ce functioneaza pe majoritatea dispozitivelor cu Android ce iti permite sa iti utilizezi flash-ul telefonului ca o lanterna.
Si daca ai un telefon Samsung fara lanterna, o sa te bucure garantat aceasta functie! ?
Aplicatia se numeste Flashlight Galaxy S7 + S8 si este o aplicatie de lanterna Samsung ce functioneaza pe orice telefon cu Android practic.
Iti ofera optiunea sa folosesti flash-ul sau ecranul pentru a ilumina, astfel ai o lanterna Samsung inteligenta ce are integrata in ea si compas.
Poti descarca aplicatia de aici, consuma foarte putina memorie interna.

Nota: Durata de viata a bateriei iti poate fi influentata de utilizarea aplicatiei

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles