Lansatorul Google primeste Material Design 31

Lansatorul Google primeste Material Design

lansatorul google
Lansatorul Google (launcher suna mai bine) este unul din zecile de aplicatii care se ocupa de sertarul tau de aplicatii. Acestea iti permit sa-l organizezi dupa bunul plac.
Aplicatia initial era disponibila doar pe telefoanele Nexus dar odata cu update-ul la KitKat Google a urcat-o pe PlayStore in asa fel sa faca update-urile mai usor.
Acum lansatorul Google primeste inca un update, de data asta in tema cu Material Design de pe Lollipop.
Aplicatia este suportata pe versiunile de android 4.1.x si mai noi. Daca ai o versiune inferioara Lollipop nu toate elementele ce tin de design sunt schimbate(ceea ce nu tin de aplicatie).
Pe langa modificarile facute in materie de design au adus si imbunatatiri in la performanta si stabilitate.
Eu cand incercasem aplicatia(pe versiunea veche) avea uneori delay si nu imi placea. Dar este destul de minimalistic si simplu, isi face treaba in concluzie.
In momentul de fata am Nova, sunt extrem de multumit de el(de asta l-am si folosit pe toate telefoanele cu android care le-am avut pana acum). Dar acum sa va intreb pe voi
Ce lansator de aplicatii folositi?

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles