Kodak va lansa un telefon la CES

 

kodac telefon ces 2015 geek chronicles

aceasta este o simulare

Kodak intra pe piata smartphone-urilor cu un telefon rezistent la abuzuri fizice

Sunt o multime de producatori de tech care vor fi prezenti la CES 2015. Majoritatea sunt exacti pe tablete ,telefoane inteligente si periferice. Samsung deja are o serie de dispozitive pregatite  impreuna cu Sony si LG.
O prezenta putin neobisnuita in acest domeniu este Kodak. Acestia sunt recunoscuti pentru echipamentele foto produse. Au o experienta ce depaseste un secol in ceea ce priveste fotografia.
Insa sa auzi faptul ca un gigant al fotografiei pregateste un smartphone te face sa te gandesti: ce senzor foto va avea acest produs? Bine, aceasta intrebare mi-o adresez eu, voi sunteti liberi sa aveti propriile curiozitati 😀 .
Desi daca hardware-ul este facut de Bullitt incep sa fiu mai curios. Bullitt a confectionat telefonul „indistructibil” pentru Caterpillar.
Pe de alta parte nu a fost mentionat nimic ce sa aiba legatura cu camera. Ar fi pacat daca acest smartphone nu aduce macar o parte din tehnologia in materie de optica care o detine Kodak.
Compania planuieste sa lanseze mai multe produse ca telefoane inteligente si tablete. Acestea vor fi anuntate treptat in decursul anului ce urmeaza.
sursa: pocketnow
 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani