Kodak va lansa un telefon la CES 31

Kodak va lansa un telefon la CES

 

kodac telefon ces 2015 geek chronicles
aceasta este o simulare

Kodak intra pe piata smartphone-urilor cu un telefon rezistent la abuzuri fizice

Sunt o multime de producatori de tech care vor fi prezenti la CES 2015. Majoritatea sunt exacti pe tablete ,telefoane inteligente si periferice. Samsung deja are o serie de dispozitive pregatite  impreuna cu Sony si LG.
O prezenta putin neobisnuita in acest domeniu este Kodak. Acestia sunt recunoscuti pentru echipamentele foto produse. Au o experienta ce depaseste un secol in ceea ce priveste fotografia.
Insa sa auzi faptul ca un gigant al fotografiei pregateste un smartphone te face sa te gandesti: ce senzor foto va avea acest produs? Bine, aceasta intrebare mi-o adresez eu, voi sunteti liberi sa aveti propriile curiozitati 😀 .
Desi daca hardware-ul este facut de Bullitt incep sa fiu mai curios. Bullitt a confectionat telefonul „indistructibil” pentru Caterpillar.
Pe de alta parte nu a fost mentionat nimic ce sa aiba legatura cu camera. Ar fi pacat daca acest smartphone nu aduce macar o parte din tehnologia in materie de optica care o detine Kodak.
Compania planuieste sa lanseze mai multe produse ca telefoane inteligente si tablete. Acestea vor fi anuntate treptat in decursul anului ce urmeaza.
sursa: pocketnow
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles