[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
Joystick telefon mobil. Să fie acesta viitorul în gaming-ul pe telefon? 55

Joystick telefon mobil. Să fie acesta viitorul în gaming-ul pe telefon?

Telefoanele mobile smart sunt dispozitive primordiale de gaming pentru o bună parte din noi. Datorită gamei foarte variate de jocuri și hardware-ului din ce în ce mai potent, mulți consumatori optează la un telefon smart performant pentru a se bucura de sesiuni de gaming alături de prieteni sau necunoscuți.

Nu e nimic nou în asta, nu este nimic special. Însă ce este special, dacă este să spunem așa, e prezența pe piața a diverselor accesorii pentru gaming-ul pe telefonul mobil.

Joystick pentru telefonul mobil este o extensie ce te ajută să controlezi caracterul în joc

De aproximativ 2-3 ani în coace, au început să apară o sumedenie de joystick-uri pentru telefoane mobile smart.

Practic sunt niște accesorii ce vin conectate la telefon și vă permit să jucați anumite jocuri (nu toate jocurile suportă joystick) fără să atingeți butoanele de control de pe ecran.

Însă fiind oferta așa variată, care sunt cele mai bune joystick-uri pentru telefon ce le puteți cumpăra?

În acest articol am să vă enumăr câteva modele ce joystick-uri pentru telefon ce zic eu că sunt cele mai indicate pentru o bună parte din jocurile ce le regăsiți în Play Store.

De notat: Joystick-urile posibil să nu funcționeze ideal pe iOS, necesitând o conexiune cu telefonu prin Bluetooth sau fir. Dacă nu mă înșel o bună parte din ele nici nu au menționat sistemul de operare iOS fiind compatibil. Sfatul meu este să vă documentați bine, să întrebați și seller-ul despre compatibilitate.

Image result for mocute joystick

Joystick telefon Mocute

preț 13$

Controllerul pentru telefon de la Mocute este compact, ușor și se aseamănă destul de mult cu un controller de consolă. De asta cred că face apel la o bună parte din gamerii ce folosesc telefonul smart ca dispozitiv principal de entertainment.

Maneta are un adaptor mascat pe mijloc ce permite să fixați un telefon mobil de până la 6.5”. Adaptorul arată ca o clemă și vă atașează telefonul smart direct de tabletă.

Se încarcă în doar 2 ore și funcționează până la 40 ore, este compatibil cu dispozitivele cu Android, iOS chiar și Windows iar conectarea la telefon se realizează prin Bluetooth 3.0

Joystick telefon mobil Mocute 058

preț 13.5$

Image result for MOCUTE 058

Încă un joystick de la Mocute intră în lista noastră. Specificațiile acestuia sunt destul de similare cu precedentul, însă este conceput special pentru dispozitive mobile fiind adaptat direct în jurul display-ului telefonului tău mobil.

Joystick-ul se atașează direct pe telefon și îți permite să ai ecranul exact în zona mâinilor, astfel poți folosi butoanele manetei dar în același timp să apeși și ecranul de este nevoie.

Ai un grip solid, este comod de utilizat pe termen mediu și lung iar bateria ține cam 40 ore.

Joystick Ipega PG 9083

preț 33$

Image result for Ipega PG - 9083

Calitatea materialelor utilizate în construcția manetei este foarte bună, este compact și vă permite să îl utilizați și cu tablete mai mici.

Maneta Ipeda poate fi utilizată cu dispozitive cu Android, iOS și chiar Windows, se încarcă în câteva ore și vă permite o autonomie de gaming de până la 10 ore.

Are un design ergonomic și se aseamănă și aceasta cu o manetă de consolă, făcând experiența în joc foarte familiară cu cea de pe consolă.

Găsiți pe internet mai multe manete, însă acestea cred eu că sunt cele mai bune în ceea ce privește calitatea și prețul.

Mai mult decât atât au recenzii destul de multe pe site-urile de retail din China, acum nu vă puteți imagina că acest aspect vă garantează utilitatea în aplicația dumneavoastră dar e un punct de plecare.

Voi ce manetă utilizați pentru gaming-ul pe telefon? Lăsați un comentariu mai jos.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles