Jocul DOOM a revenit si arata EXTREM de realist 31

Jocul DOOM a revenit si arata EXTREM de realist

doom 2016

Jocul DOOM a revenit si arata EXTREM de realist. Atentie! Imagini 18+ .

Nu stiu daca am mai scris articole despre jocuri video pe blog. Asta pentru ca majoritatea care sunt disponibile in momentul de fata mi se par o idee plictisitoare. ( Hearthstone pare a fi mai interesant) Insa cand am vazut ca va fi lansat noul joc DOOM in 2016 numai nostalgia nu m-a lasat sa nu va pun la curent cu asta.
Cred ca majoritatea dintre voi stiti jocul DOOM. Grafica pixelata, multi monstri si o drujba, acesta a fost unul dintre jocurile perioadei ce mi-a placut foarte mult.

primul joc Doom
Foto: primul joc DOOM

Ceva ani mai tarziu a fost lansat DOOM 3 care pe mine nu m-a pasionat. Da, grafica era mai buna si gameplay-ul a suferit cateva ajustari dar parca tot lipsea ceva.
In urma cu putin timp a avut loc una din cele mai mari conventii pentru gameri. Evenimentul se numeste E3 si anul acesta a avut loc in Bethesda, Statele Unite.
La eveniment a fost anuntata si viitoarea versiune a jocului DOOM .
Nici nu stiu cum sa descriu gameplay-ul, sincer, mi se pare o experienta total out of this world.
Pe langa grafica si feeling-ul general al jocului total schimbat a mai fost prezentat Snapmap care iti va permite sa iti creezi propria harta foarte simplu chiar in interiorul jocului, aceasta functie este disponibila atat pe PC cat si pe Xbox sau PlayStation.
Jocul DOOM va fi lansat in primavara anului 2016.

https://youtu.be/NrXgIhdAJSQ

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani