iphone xs

iPhone XS apare in exclusivitate intr-o imagine. Vor fi doua modele

iPhone XS urmeaza sa se lanseze in doua variante impreuna cu un nou Apple Watch

Leak-uri din partea Apple?
Asa ceva nu a existat pana in momentul de fata.
Cred ca compania Apple este una din cele mai stricte din lume in ceea ce priveste confidentialitatea noilor dispozitive ce urmeaza sa le lanseze. Astfel ajung pe internet leak-uri doar din surse externe ce nu sunt deloc afiliate corporatiei.
Dar se pare ca acum cei de la 9to5mac au reusit sa intre in posesia unei imagini promo de calitate mare unde avem cele doua noi modele de iPhone.
Acestea se numesc iPhone XS si posibil iPhone XS Plus.
Telefoanele ar urma sa inlocuiasca actual iPhone X ca fiind capurile de serie si conform speculatiilor ce circula online, pe data de 12 Septembrie exista posibilitatea ca Apple sa anunte aceste doua noi dispozitive mobile impreuna cu un Apple Watch.
iphone xs
Ce mai stim despre modelele in cauza:

  • Display-uri de 5.8 si respectiv 6.5 inci OLED
  • Vor fi noi culori
  • Posibilitatea unui upgrade la SOC (la procesorul telefonului)
  • Categoric un upgrade la display
  • Categoric un upgrade la camerele principale

Daca aceste doua modele sunt capurile de serie, sunt curios daca Apple a abandonat ideea de „SE”, ca deja au treut ceva ani si nu avem un nou dispozitiv din partea companiei si nu cred eu ca gigantul vrea sa dea cu piciorul la aceasta oportunitate.
Desi conform unor surse, exista o oarecare posibilitate ca la evenimentul de pe 12 Septembrie sa vedem lansarea si unui iPhone de buget cu display LCD, dar nimic nu pare sa ne duca cu ideea la asta.
Daca va fi lansat, cel mai probabil modelul va prelua design-ul lui iPhone 7 sau 8 cu un pret undeva la jumatate comparativ cu variantele XS.
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani