iPhone ca placuta de frana. Oare va opri masina?

iphone brake pad

iPhone ca placuta de frana. Oare va opri masina?

iPhone-ul 5s si 4s sunt doua dintre cele mai populare telefoane marca Apple. Sunt o buna parte din persoane care si in ziua de azi le folosesc doar pentru simplu fapt ca functioneaza destul de bine.
Fiind smartphone-uri poti executa o sumedenie de functii care sunt menite sa iti faca ziua mai productiva sau pur si simplu mai interactiva. Insa este o implementare a modelelor de mai sus la care nu s-a gandit nimeni pana acum.
Poti folosi un iPhone ca placuta de frana la masina? Si nu doar sa opresca masina ci in acelasti timp sa il poti utiliza dupa.
In teorie, iPhone-ul 5S fiind cu spatele din aluminiu ar trebui sa creeze o oarecare forta de frecare in asa fel sa opreasca masina insa nu cred ca acelasi lucru se poate spune despre iPhone 4S.
Dar ca sa nu ne mai punem aceste intrebari existentiale, baietii de la EverythingApplePro au pus in practica experiementul si rezultate sunt surprinzatoare. Au testat cu 4 modele de iPhone 5s si 4 de iPhone 4s.
In urma testelor care din modele crezi ca va mai functiona?

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani