iPhone 8

iPhone 8 nu va avea margini la display si nici buton de home?

iPhone 8

iPhone 8 nu va avea margini la display si nici buton de home?

Apple produce unul dinc ele mai populare dispozitive mobile din lume. Este vorba despre prea cunoscutul iPhone pe care majoritatea din noi il cunoastem (cel putin asta sper eu ?).
Dispozitivul este prezent in toate topurile de performanta si aspect pentru ca are un procesor foarte capabil si un design mininalist foarte indragit de doamne si domni.
Compania a primit totusi cateva critici la adresa ultimilor modele, iPhone 7 si respectiv iPhone 7 Plus datorita designului neschimbat radicat si a numarului neglijabil de functii noi (majoritatea din ele nu sunt fondate oricum).
Si intr-o oarecare masura se pare ca aceasta nemultumire a si ajuns la urechile companiei, astfel iPhone 8 nu va avea margini la display si nici buton fizic de home.
Ca o fi adevarat acest zvon, nimeni nu poate sa confirme, insa posibilitatea de adeverire este destul de mare. Compania Apple este cunoscuta pentru miscarile strategice si lansarea de functii noi interesante/folositoate la dispozitivele lor mobile. Functii care pana atunci nici un producator nu s-a gandit sa le implementeze si chiar daca au fost tentative in trecut de implementari similare, aceasta nu functionau cum ar fi trebui.

iPhone 8 nu va avea margini la display si nici buton de home? 31
FOTO: Randare concept iPhone 8 (modelul din centru)

 
 

Acum daca este sa o gandim logic, nu doar la nivel de analiza subiectiva, tehnologia exista si ar permite fabricarea unui astfel de telefon. Singurul lucru care ar fi o idee mai complicat de pus in practica este plasarea senzorului de amprenta sub ecran. Desi, sincer, eu personal consider ca daca aceasta va fi cazul, implementarea va fi similara ca pe noul Macbook Pro (sa fie o portiune din ecran unde poti sa iti inregistrezi amprenta. Portiunea iti da impresia ca face parte din display, numai ca e distincta)

Tu ce parere ai? Va fi viitorul iPhone tot un ecran?

sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani