Video cu iPhone 7C: sa fie un viitor model cu ecran de 4”?

Video cu iPhone 7C: sa fie un viitor model cu ecran de 4”?

iphone 7c

Tocmai a aparut pe internet un video cu iPhone 7C?

Apple a avut un succes considerabil cu iPhone 6 si iPhone 6S.
Adica pana si eu care sunt fan infocat al dispozitivelor Xiaomi si admirator Samsung Galaxy S6 (doar din punct de vedere al aspectului fizic) am fost placut surprins.
Avand asa un succes, exista o posibilitate destul de mare ca viitorul smartphone, iPhone 7 (sau cum se va numi) sa imprumute mai bine de 60-70% din estetica lui 6 si 6S.
Ei bine, nu de mult timp, a aparut pe internet un clip video cu iPhone 7C? Si pun semn de intrebare pentru ca nimeni nu stie denumirea exacta a modelului.
Au fost speculatii cum ca se va numi iPhone 5e, 6C (desi cred eu ca este foarte putin probabil)  sau 7C.
Insa daca ar fi gandim putin logic, cel mai probabil se va merge cu denumirea succesului. Adica: Iphone 7 iar C-ul va reprezenta denumirea variantei.
Modelul pare sa aiba un ecran de 4” poate 4,5” si carcasa imprumutata de originalul iPhone 6 (nu vad modificari fizice).
Uploader-ul clipului a spus ca telefonul din imagini este unul din primele prototipuri care a fost scos din laboratoarele FOXCONN.
La prima vedere pare fake (ceea ce cred si acum), desi tot am dat replay la clip si intr-o oarecare masura pare o idee mai mic decat iPhone 6 si 6S. Chiar nu stiu ce sa zic…poate tipul are mainile mici?
De 2 ore tot rascolesc internetul poate, poate dau de mai multe informatii.

Voi ce parere aveti? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=p8la5yjlPcs
sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani