Video cu iPhone 7C: sa fie un viitor model cu ecran de 4”?

iphone 7c

Tocmai a aparut pe internet un video cu iPhone 7C?

Apple a avut un succes considerabil cu iPhone 6 si iPhone 6S.
Adica pana si eu care sunt fan infocat al dispozitivelor Xiaomi si admirator Samsung Galaxy S6 (doar din punct de vedere al aspectului fizic) am fost placut surprins.
Avand asa un succes, exista o posibilitate destul de mare ca viitorul smartphone, iPhone 7 (sau cum se va numi) sa imprumute mai bine de 60-70% din estetica lui 6 si 6S.
Ei bine, nu de mult timp, a aparut pe internet un clip video cu iPhone 7C? Si pun semn de intrebare pentru ca nimeni nu stie denumirea exacta a modelului.
Au fost speculatii cum ca se va numi iPhone 5e, 6C (desi cred eu ca este foarte putin probabil)  sau 7C.
Insa daca ar fi gandim putin logic, cel mai probabil se va merge cu denumirea succesului. Adica: Iphone 7 iar C-ul va reprezenta denumirea variantei.
Modelul pare sa aiba un ecran de 4” poate 4,5” si carcasa imprumutata de originalul iPhone 6 (nu vad modificari fizice).
Uploader-ul clipului a spus ca telefonul din imagini este unul din primele prototipuri care a fost scos din laboratoarele FOXCONN.
La prima vedere pare fake (ceea ce cred si acum), desi tot am dat replay la clip si intr-o oarecare masura pare o idee mai mic decat iPhone 6 si 6S. Chiar nu stiu ce sa zic…poate tipul are mainile mici?
De 2 ore tot rascolesc internetul poate, poate dau de mai multe informatii.

Voi ce parere aveti? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=p8la5yjlPcs
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles