Image default
Stiri Stiri telefoane

iPhone 6 confectionat din aur de 24K


Acesta nu este primul telefon bijuterie care vi l-am adus in atentie. In urma cu cateva luni o companie Chineza anuntau doua modele iPhone care erau placate cu aur.
Aceiasi situatie este si aici numai ca iPhone-urile 6 in cauza au si o conotatie spirituala prin design-ul lor.
Compania Goldgenie au facut acest model de iPhone 6 in editie limitata placat cu aur de 24k pentru a sarbatorii anul caprei in zodicacul Chinezesc.
Pentru persoanele care respecta acest zodiac anul acesta este extrem de important pentru ele. Teoretic gravura ce o are telefonul pe spate, cu capra respectiva, ar aduce noroc si buna stare tot anul. Numai ca acest talisman care poarta noroc te ajunge undeva la 15917 lei pentru modelul de 64gb si 17125 lei pentru cel de 128. Un pret cam mare pentru un talizman, nu credeti?

Telefonul vine impachetat extrem de elegant intr-o cutie din lemn de stejar cu fiecare accesoriu integrat separat in cutie. Numai cutia la ce solida pare iti da impresia ca in interior se afla ceva de valoare, fara sa stii continutul ei.

Telefonul se vinde in 100 de modele si se poate achizitiona global cu livrare gratuita (cred si eu la ce pret are).
Deci in concluzie, daca mereu ti-ai dorit un iPhone din aur ca sa arati valoarea care o ai?! Cumpara unul de aici 😀
sursa

Articole inrudite

HOOK: o casa inteligenta la un buget acceptabil

Dan Mutu

Noul Apple iMac din 2017 primeste un upgrade masiv

Dan Mutu

IFA 2015 incepe in cateva zile. Vezi ce pregatesc Samsung, Microsoft

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate