iPAD Os este un nou sistem de operare pentru tableta ta

iPAD Os este un nou sistem de operare pentru tableta ta

iPAD OS este noul sistem de operare Apple bazat pe iOS 13 ce optimizeaza experienta de utilizare pe iPad-ul tau.

Sistemul de operare este o idee rafinat si profita mai eficient de display-urile mult mai mari intalnite pe tabletele Apple.

Acum ai posibilitatea sa faci multiwindow multiplu in asa fel sa poti incadra mai multa informatie in display atunci cand ai nevoie, pe homescreen cu un simplu swype la dreapta poti sa-ti afisezi toate widgeturile si poti adauga acolo ce widget consideri ca este necesar, noi functionalitati pentru Apple Pen, acum ai disponibil Dark Mode la nivel de sistem, poti accesa stickuri USB si carduri SD prin intermediul unui adaptor ba mai mult de atat poti conecta camere foto/video direct la iPad, ai gesturi noi pentru editare text si multe altele.

Din toata lista asta de modificari la noul OS ce mi se pare foarte interesant este abilitatea de a-ti extinde display-ul Mac-ului pe iPad, in unele aplicatii unde posibil sa ai nevoie de un Pen.

Noul iPad OS va fi disponibil din aceasta toamna.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani