Image default
Stiri Stiri software

iPAD Os este un nou sistem de operare pentru tableta ta

iPAD OS este noul sistem de operare Apple bazat pe iOS 13 ce optimizeaza experienta de utilizare pe iPad-ul tau.

Sistemul de operare este o idee rafinat si profita mai eficient de display-urile mult mai mari intalnite pe tabletele Apple.

Acum ai posibilitatea sa faci multiwindow multiplu in asa fel sa poti incadra mai multa informatie in display atunci cand ai nevoie, pe homescreen cu un simplu swype la dreapta poti sa-ti afisezi toate widgeturile si poti adauga acolo ce widget consideri ca este necesar, noi functionalitati pentru Apple Pen, acum ai disponibil Dark Mode la nivel de sistem, poti accesa stickuri USB si carduri SD prin intermediul unui adaptor ba mai mult de atat poti conecta camere foto/video direct la iPad, ai gesturi noi pentru editare text si multe altele.

Din toata lista asta de modificari la noul OS ce mi se pare foarte interesant este abilitatea de a-ti extinde display-ul Mac-ului pe iPad, in unele aplicatii unde posibil sa ai nevoie de un Pen.

Noul iPad OS va fi disponibil din aceasta toamna.

sursa

Articole inrudite

Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

close-link