Image default
Stiri Stiri software

iPAD Os este un nou sistem de operare pentru tableta ta

iPAD OS este noul sistem de operare Apple bazat pe iOS 13 ce optimizeaza experienta de utilizare pe iPad-ul tau.

Sistemul de operare este o idee rafinat si profita mai eficient de display-urile mult mai mari intalnite pe tabletele Apple.

Acum ai posibilitatea sa faci multiwindow multiplu in asa fel sa poti incadra mai multa informatie in display atunci cand ai nevoie, pe homescreen cu un simplu swype la dreapta poti sa-ti afisezi toate widgeturile si poti adauga acolo ce widget consideri ca este necesar, noi functionalitati pentru Apple Pen, acum ai disponibil Dark Mode la nivel de sistem, poti accesa stickuri USB si carduri SD prin intermediul unui adaptor ba mai mult de atat poti conecta camere foto/video direct la iPad, ai gesturi noi pentru editare text si multe altele.

Din toata lista asta de modificari la noul OS ce mi se pare foarte interesant este abilitatea de a-ti extinde display-ul Mac-ului pe iPad, in unele aplicatii unde posibil sa ai nevoie de un Pen.

Noul iPad OS va fi disponibil din aceasta toamna.

sursa

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me