iOS 8.2 Beta 5 disponibil pentru dezvoltatori 31

iOS 8.2 Beta 5 disponibil pentru dezvoltatori

ios 8.2 beta 5

iOS 8.2 Beta 5 reintroduce suportul pentru HealthKit

Apple are un program pentru dezvoltatori unde te poti inregistra si primi update-urile inainte de a ajunge in forma lor finala. Asta pentru a testa noile functii implementate si descoperii anumite probleme cu sistemul de operare, rezultatul este o experianta mai buna a consumatorului.
Acum sistemul de operare mobil BETA a ajuns la versiunea numarul 5. iOS Beta 5 aduce cateva portiuni de cod din Health Kit (care au fost scoase in versiunile anterioare datorita unor vulnerabalitati) si update la versiunea 12D5461b. Pe la langa asta, ar trebui sa fie mai stabil ca versiunea precedenta si sa ofere o performanta mai consistenta.
iOS 8.2 va avea suport pentru Apple Watch si WatchKit, dar implementarea finala va fi in versiunea ce va fi disponibila pentru publicul larg.
iOS 8.2 Beta 5 inca nu este 100% stabil dar daca nu mai ai rabdare pana ce apare iOS 8.2 stabil  te poti inscrie aici in programul pentru dezvoltatori.
sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani