Interfata Sony pentru Android 5.0

Interfata Sony pentru Android 5.0 144
Android Lollipop este ultima versiune a sistemului de operare open source. Acesta vine cu o sumedenie de modificari la interfata si functionalitate.
Majoritatea producatorilor de telelefoane smart si-au pus amprenta in design-unui sistemului de operare pentru a face experienta utilizatorului unica.
Una din modificarile la design sunt butoanele de navigatie de pe ecran. In timp ce companii ca Motorola nu s-a atins de schimbarea aspectului lor Sony are ale planuri.
Dupa cum se observa mai sus in aplicatia Movie Creator care a fost updatata recent butoanele de navigatie sunt schimbate.
In momentul de fata nu avem alte imagini cu interfata Android 5.0 pe dispozitivele Sony insa sa asteapta schimbari substantiale.
Primele dispozitive Sony cu Android 5.0 Lollipop o sa le vedem la MWC 2015.
 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani