Inteligenta artificiala iti spune cat esti de frumos si ce varsta ai

inteligenta artificala

Inteligenta artificiala iti spune cat esti de frumos si ce varsta ai. Ai curaj sa vezi ce parere are despre tine? 😀 Link mai jos

Inteligenta artificiala poate fi folosita in multe situatii.
De la masini care se conduc singure, pana la aplicatii de telefon mobil.
In ultimul timp s-au facut progrese semnificative in domeniu, asta pentru ca aici este viitorul.
Cred ca e si o fantezie a noastra (provenita de la filme) de a avea la indemana un asistent personal, inteligent, care sa ne poata oferi diferite informatii exact atunci cand avem nevoie (este posibil chiar si acum, cu unele limitari). Un asistent personal virtual!
Nu pot sa prevad exact viitorul si unde o sa ajungem, insa ce pot sa fac in schimb este sa va pun la curent cu un startup care se foloseste de algoritmi foarte avansati pentru ati determina varsta si cat esti de atragator/atragatoare ca persoana.
Computer Vision Laboratory, ETH Zurich impreuna cu BlinQ au pus bazele unei platforme unde iti uploadezi fotografia ta si iti poate aproxima varsta si nivelul de atractivitate.
Bine, informatiile rezultate in urma uploadarii unei fotografii sunt pur subiective si trebuiesc tratate ca atare. (majoritatea testelor au fost facute cu persoane din Elvetia, deci daca esti din Romania probabil sa fii perceput diferit)
Daca aplicatia nu spune ca arati bine, sa nu intrii in depresie, te rog! :))

Ai curaj sa o incerci? Click aici

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani