Intel este in topul producatorilor de SoC la tablete

Intel este in topul producatorilor de SoC la tablete

intel
Intel este unul dintre colosii care produce procesoare pentru desktop ( si nu numai, gama lor de produce este destul de variata). Compania este lider pe piata de ceva timp, atat la desktopuri cat si laptopuri.
Dar cum in ultimii ani tabletele au inceput sa fie din ce in ce mai populare si consumatorul sa simta nevoia sa aiba computere mai mici si performante pentru Intel nu era decat in pas normal sa intre si pe aceasta nisa.
Insa competitia pe piata tabletelor pc este mult mai acerba . Samsung, Mediatek, Apple, Qualcomm sunt companii ce domina pe aceasta piata datorita experientei pe care o au si procesoarelor variate. Aparent Intel nu a fost intimidata si este in topul producatorilor de procesoare pentru tablete alaturi de cele 4 companii.
Strategia Intel pentru anul 2015 este sa produca procesoare ieftine si performante. Seria de Soc-uri SoFIA 3G/4G ce vor intra pe piata in anul 2015 si impreuna cu parteneriatele cu Rockchip, Spreadtrum vor mentine cresterea constanta in acest an.
Insa competitia se adapteaza si ea, poate chiar mai rapid ca Intel, acum trebuie sa observam tendintele in acest an ca sa ne putem face o idee daca strategia companiei este adecvata.
sursa
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani