Incarcarea wireless pe Samsung Note 10 posibil sa fie foarte rapida 31

Incarcarea wireless pe Samsung Note 10 posibil sa fie foarte rapida

Samsung e compania ce a lansat pentru mase incarcarea wireless. Chiar daca in trecut au mai existat telefoane ce suportau incarcarea wireless, acestea nu au avut succesul scontat din diverse motive.

Acum cu noul model Samsung Galaxy Note 10 fiind pe cale de a fi lansat, noi zvonuri in ceea ce priveste capacitatile de incarcare ale acestuia apar pe net.

Se discuta lansarea concomitenta cu telefonul a unui noi incarcator wireless rapid.

Noul model de incarcator wireless Samsung are un numele de cod EP-N5200  si inlocuieste incarcatorul actual pentru Galaxy S10.

Incarcatorul wireless de noua generatie include noi electronice ce ii permit sa aiba un output de pana la 20W, fiind cu 5W mai puternic decat solutiile actuale.

Momentan certitudinea implementarii suportului acestui nou model de incarcator pe Note 10 nu este clara, dar posibilitatea e reala fara dar si poate.

Mai ales daca este sa luam in considerare zvonurile ce mentioneaza ca Note 10 va avea suport de incarcare wireless a accesoriilor de pana la 20W.

Samsung Galaxy Note 10 este planuit pentru lansare undeva la inceputul lunii August.

VIA

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani