Image default
Stiri Stiri tech

Impossible Pork este un burger vegan cu gust de porc

Cei la la Impossiblefoods au fost prezenți în cadrul CES2020 cu o invenție mai puțin obișnuită însă face parte tot din spectrul acesta tehnologic.

Mai precis au lansat un nou burger ce este vegan dar are gust de carne de porc.

Burgerul este constituit din proteine din soia și diverse uleiuri vegetale ce îi conferă sațietatea și textura. Pe lângă aceste elemente sunt și alte ingrediente ce contribuie la integritatea și gustul similar cărnii de porc.

Din ce spun primele recenzii ale acestui burger, gustul și aspectul este foarte similar cu unu burger de porc, ceea ce poate părea aproape imposibil dar se pare că compania a reușit asta cu succes.

Astfel dacă plănuiești să renunți la carne, măcar una sau două zile din săptămână, această opțiune este una demnă de luat în considerare. Iar per total este și mai sănătos decât carnea de porc în timp ce-și menține valoarea nutrițională.

Dar nu totul este roz în cazul Impossible Pork, din nefericire pentru români.

impossibleburger
sursa: CNET.COM

Costul burgerului vegan va fi de 8,99$ și momentan este disponibil numai în America.

sursa

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me