Imagini Samsung Galaxy S6, pare a fi un prototip

Imagini Samsung Galaxy S6, pare a fi un prototip

imagini samsung galaxy s6

Imagini Samsung Galaxy S6, telefonul pare a fi un prototip. Aparent nu are slot pentru card.

Primele imagini cu viitorul cap de serie Samsung sunt aici. Acestea au fost postate pe forumul xda-developers de utilizatorul reefur si conform spuselor lui este un model de test pentru ingineri.
In momentul redactarii acestui articol nu au fost postate benchmark-uri din Antutu sau clipuri video cu telefonul deci inca sunt putin sceptic de veridicitatea fotografiilor.
Telefonul pare sa semene in mare parte cu randarile ce le-am vazut zilele trecute.
Constructia lui Galaxy S6 este din sticla si aluminiu, cu decupaje pentru antenele GSM si WIFI. Camera este putin iesita in relief datorita grosimii telefonului si din spusele lui reefur nu exista slot de card micro SD. Insa capacitatea de stocare a modelului este de 128 GB.
Alte elemente hardware ca procesurul sau memoria ram nu au fost divulgate.
Oricum si eu consider ca modelul este un prototip datorita finisajelor. Dupa cum se observa din fotografiile de mai jos nu pare sa fie gata pentru comercializare. Plus marcajul de pe spatele lui cu: NOT FOR SALE.
Nu stiu, eu spun sa priviti cu o doza de scepticism fotografiile, dar pana la proba contrarie acestea sunt cele mai bune instantanee cu modelul. 😀

 [ReflexGallery id=’15’]

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani