Huse iPhone 5, 5s, SE, 6, 6S, 7 care protejeaza telefonul si arata interesant 31

Huse iPhone 5, 5s, SE, 6, 6S, 7 care protejeaza telefonul si arata interesant

Huse iPhone

Huse iPhone 5s, SE, 6, 6S, 7 care protejeaza telefonul si arata interesant

In momentul de fata unul din cele mai renumite branduri la nivel mondial este Apple. Acestia au o suita de produse interesante pe care le prefera o anumite categorie de persoane. Am spus doar o anumita categorie, asta pentru ca majoritatea din ele au preturi extrem de piperate, insa experianta de utilizare a lor este destul de buna.
In momentul de fata unul din cele mai renumite produse ale lor este telefonul intitulat iPhone.
De cand a fost lansat, a facut senzatie la nivel mondial pentru cat de bine arata, datorita performanta extrem de consistenta si functiile ce le executa foarte bine.
Insa, dupa cum am spus si mai sus, este un produs destul de scump daca ar fi sa-l comparam cu telefoanele cu Android existente pe piata.
Astfel, majoritatea posesorilor imediat intra pe siteurile de specialitate la sectiunea huse iPhone.
Chiar daca o husa nu face telefonul mai frumos (desi depinde de caz), iti protejeaza investitia.
Dar eu nu vreau sa-ti uratesti telefonul, in concluzie am sa-ti recomand cateva huse de iPhone ce arata interesant si confera protectia necesara investitiei tale.

Husa iPhone 6 si iPhone 6S Nillkin QIN

Detalii aici
Huse iPhone 5, 5s, SE, 6, 6S, 7 care protejeaza telefonul si arata interesant 32
Husa este confentionata din piele si vine in multiple culori. Este de tip flip cover, iar in interior are un sertaras unde iti poti pune cardul bancar (un lucru benefic pentru domnisoarele ce au posete micute).
Protestia oferita telefonului este foarte buna, atat la ecran cat si carcasa.

Husa iPhone 6 Plus si iPhone 6 perforata

Detalii aici
Huse iPhone 5, 5s, SE, 6, 6S, 7 care protejeaza telefonul si arata interesant 33
Daca esti un gamer dedicat sau filmezi foarte mult, poti sesiza faptul ca telefonul se incinge foarte tare daca ai o husa pusa pe el. Ei bine, husa pentru iPhone 6 Plus si 6S Plus este menita sa permita telefonului racirea cu ajutorul perforatiilor, asta in timp ce-l protejeaza.
 

Husa iPhone 7 Baseus Travel Case

Detalii aici
Huse iPhone 5, 5s, SE, 6, 6S, 7 care protejeaza telefonul si arata interesant 34
Baseus Travel Case este o husa facuta din TPU flexibil, ce are un design minimalist. Confera protectie telefonului la socuri, in timp ce aduce putina diversitate in comparatie cu alte huse iPhone. Husa este modulara, avand doua componente pentru o rigiditate sporita si absortie eficienta a socurilor.
 

Husa iPhone transparenta de la Nillkin pentru iPhone 7

Detalii aici
Huse iPhone 5, 5s, SE, 6, 6S, 7 care protejeaza telefonul si arata interesant 35
Daca vrei o hursa opaca, minimalista, ce vine in multiple culori, acest model de la Nillkin este perfect pentru tine. Husa este facuta din TPU flexibil ce ofera telefonului un strat de protectie impotriva factorilor externi. Husa este conceputa sa aiba mai mult material turnat la colturi (acolo unde impactul este cal mai probabil sa se intample).

Husa iPhone 7 Plus Rock Vision

Detalii aici
Huse iPhone 5, 5s, SE, 6, 6S, 7 care protejeaza telefonul si arata interesant 36
Daca vrei o husa subtire care sa confere protectie decenta telefonului tau iPhone 7 Plus, Rock Vision este solutia perfecta. Aceasta este construita din plastic si metal, insa grosimea este de doar cativa mm. Iar pe interior are un strat subtire de cauciuc pentru a nu fi afectat telefonul la impact.

Husa iPhone 5, 5s, SE de la Nillkin

Detalii aici
Huse iPhone 5, 5s, SE, 6, 6S, 7 care protejeaza telefonul si arata interesant 37
Husa Nillkin este construita dintr-un plastic foarte rezistent si are decupaje in partea superioara si inferioara dar si la butoane. Este constuita sa se ataseze super rapid si protejeaza partile sensibile ale telefonului.
 
Chiar daca sunt unele persoane cu de acepta aceste huse iPhone din diverse modive, ele joaca un rol crucial in protejarea investitiei. Mai bine investesti cativa zeci de lei intr-o husa, decat sa risti avaria telefonului.
Prieteni, cam asta a fost selectia mea de huse iPhone, insa daca nici unul din modelele de mai sus nu te incanta, poti da un click aici sa vezi si alte sute de tipuri de huse. Preturile incep de la 1$

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles