Huawei P8 un telefonul cu o baterie remarcabila? 31

Huawei P8 un telefonul cu o baterie remarcabila?

Huawei P8
Huawei P8 pare a fi un telefon cu o durata de viata a bateriei mai mult decat rezonabila. Asta daca este sa analizam un add publicat recent de companie.
In acesta pare a fi un 6 sau 8 cu o baterie integrata in cifra. Acum nu stiu daca se refera neaparat la zile, dar nu m-ar mira.
Bine, tehnologie in materie de baterii ca sa ofere o asemenea autonomie nu exista, dar ce exista in schimb sunt functiile software.
Huawei probabil sa aiba un Ultra Power Saving mode similar Samsung, ce-i va conferi telefonului o autonomie de 6-8 zile doar pentru apeluri 2g, sms-uri si poate citirea unui email.
Specificatiile Huawei P8: are un display de 5.2” 1080p, carcasa din ceramica, un cipset Kirin 930, 3GB de RAM,  doua camera principale a cate 13MP fiecare.
Nu stiu 100% daca acestea sunt specificatiile insa nu ar trebui sa fie mult mai diferite.
Telefonul urmeaza sa se lanseze in luna Aprilie la conferinta de presa Huawei, atunci probabil ca o sa primim calificare pentru acea cifra misterioasa.

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani