Image default
Stiri Stiri telefoane

Huawei P8 un telefonul cu o baterie remarcabila?

Huawei P8
Huawei P8 pare a fi un telefon cu o durata de viata a bateriei mai mult decat rezonabila. Asta daca este sa analizam un add publicat recent de companie.
In acesta pare a fi un 6 sau 8 cu o baterie integrata in cifra. Acum nu stiu daca se refera neaparat la zile, dar nu m-ar mira.
Bine, tehnologie in materie de baterii ca sa ofere o asemenea autonomie nu exista, dar ce exista in schimb sunt functiile software.
Huawei probabil sa aiba un Ultra Power Saving mode similar Samsung, ce-i va conferi telefonului o autonomie de 6-8 zile doar pentru apeluri 2g, sms-uri si poate citirea unui email.
Specificatiile Huawei P8: are un display de 5.2” 1080p, carcasa din ceramica, un cipset Kirin 930, 3GB de RAM,  doua camera principale a cate 13MP fiecare.
Nu stiu 100% daca acestea sunt specificatiile insa nu ar trebui sa fie mult mai diferite.
Telefonul urmeaza sa se lanseze in luna Aprilie la conferinta de presa Huawei, atunci probabil ca o sa primim calificare pentru acea cifra misterioasa.

sursa

 

Articole inrudite

OnePlus 5T posibil sa fie cel mai bun telefon al anului 2017?

Dan Mutu

Noua generatie de senzor de amprenta sub display prezentata de CEO-ul Xiaomi

Dan Mutu

Xiaomi Mi8 pret, specificatii si aspect al modelului. Un iPhone venit din China

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate