Huawei P30 apare in imagini ce par oficiale

huawei p30

Huawei P30 apare in imagini ce par oficiale

Huawei este unul dintre cei mai mari producatori de telefoane smart din lume. Compania a inceput sa produca smartphone-uri relativ recent si se pare ca au un succes mai mare decat orice altcineva putea preconiza.

Compania produce mai multe telefoane smart, adresate pentru diferite categorii de buget, dar acum ne concentram atentia pe gama de top ce au primit seria P.

Iar conform ultimelor stiri care circula pe net, Huawei P30, viitorul varf de gama al companiei apare in cateva imagini.

Leak-ul a fost facut public de Evan Blass si in imagini vedeam telefonul in toata splendoarea lui. Diferenta de aspect in comparatie cu modelul de anul trecut nu este radicala neaparat, e mai mult ca o evolutie incrementala unde s-au slefuit anumite detalii.

https://twitter.com/evleaks/status/1108513463486287874

Si daca este sa ne ghidam iar dupa intuitie, Huawei P30 va fi cel mai puternic telefon al companiei. Mai mult decat telefonul, la conferinta oficiala de lansare putem sa ne asteptam la prezentarea unor accesorii, accesorii care presupun au o oarecare integrate cu ecosistemul Huawei sau sunt oferite gratuit.

Ce informatii mai stim pana in momentul de fata despre P30:

  • vor fi lansate cel putin doua variante: Huawei P30 si P30 Pro
  • cipuri integrate Kirin 980 pe 7nm
  • pana la 8 GB de RAM si 128 GB memorie interna
  • baterie de 4000-4200mAh
  • camera principala Leica cu 4 lentile (senzor de 40MP, lentila de 20MP, lentila cu 8MP si zoom, lentila cu senzor TOF) si cea secundar 1 lentila cu senzor de 32 MP
  • pret ce va in jur de 1000 €

Telefonul va fi lansat curand si are loc in Paris conferinta de presa. Revenim cu un articol odata cu lansarea.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani