[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
Huawei Nexus isi dezvaluie o parte din specificatii 55

Huawei Nexus isi dezvaluie o parte din specificatii

huawei nexus

Huawei Nexus isi dezvaluie o parte din specificatii. Teoretic vorbind.

In urma cu mai bine de doua luni au aparut o serie de zvonuri referitoare la viitorul telefon Google Nexus.
Conform unor surse din China viitorul Nexus ar fi produs de Huawei in colaborare cu Google.
Nici pana in momentul de fata nu puteam confirma credibilitatea stirii insa in urma cu cateva ore au aparut online cateva specificatii ce ar apartine lui Huawei Nexus. (in teorie cel putin)
Viitorul Nexus ar avea un ecran de 5.7” 2k si un Snapdragon 810 conform sursei. Nimic surprinzator in acest context, era oarecum de asteptat ca telefonul va fi la zi in ceea ce priveste specificatiile.
Insa eu inca sunt foarte sceptic de sursa de provenienta a informatiei, acestea sunt mai mult niste anticipari ale specificatiilor decat un leak. Dar oare acestea sa fie corecte? Eu nu cred…
Pana la proba contrarie nu avem altceva de completat, trebuie sa vedem un leak mai substantial in asa fel sa puteam da crezare informatiilor.
Unele zvonuri mentionau faptul ca si LG va construi un Nexus, probabil ca Google sa lanseze doua modele, unul premium cu pret de cap de serie si unul de buget similar Nexus 5.
Va trebui sa asteptam iesirea la suprafata a mai multor informatii referitoare la acest subiect.

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles